Potada maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Potada maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 20:10

- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc: "Zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama galip gelmeye bizim de ihtiyacımız vardı" - NKS Eskişehir Basket Başantrenörü Akdağ: "Üçüncü periyottan itibaren iyi savunma yapıp maça ortak olmaya çalıştık ama galibiyete ulaşamadık"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde NKS Eskişehir Basket'i 88-80 yenen Royal Halı Gaziantep'te, başantrenör Zurij Zdovc, "Zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama galip gelmeye bizim de ihtiyacımız vardı" dedi.

Zdovc, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip geldikleri için sevinçli olduklarını belirterek, "Rakibimizin içinde bulunduğu konum itibariyle galibiyete ihtiyacı vardı. Kazanma arzusuyla salona gelen bir takıma karşı oynamak her zaman zordur. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama galip gelmeye bizim de ihtiyacımız vardı" diye konuştu.

Zdovc, "Ligin ilk yarısındaki hedeflerinize ulaşabilecek misiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Aslında bir galibiyetimiz daha olsa her şey daha iyi olacaktı ama çok kötü bir durumda değiliz. Önümüzde bir maç daha var. Eskişehir ekibiyle yaptığımız maçı bir kenara bırakıp önümüzdeki hafta yapacağımız maçın hazırlıklarına başlamalıyız. Hedefe yaklaşmak için gelecek hafta yenmeliyiz."

Haberin Devamı

NKS Eskişehir Basket Başantrenörü Cem Akdağ ise maça kötü başladıklarını söyledi.

İlerleyen dakikalarda toparlanmaya başladıklarını kaydeden Akdağ, "Üçüncü periyottan itibaren iyi savunma yapıp maça ortak olmaya çalıştık ama galibiyete ulaşamadık. İçinde bulunduğumuz durumu hak etmiyoruz. Toparlanıp yükselişe geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!