Portekiz’de test edildi

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Nissan’ın yeni arazi aracı Pathfinder ve spor aracı 350z Roadstar’ın test sürüşleri Portekiz’de yapıldı.

Nissan Otomotiv Türkiye’nin satış direktörü İlkim Sancaktaroğlu ile Avrupa temsilcisi François Bouille’nin fuar kapsamında düzenledikleri basın toplantısı sonrası Portekiz’e geçen basın mensupları, 250 kilometrelik güzergahta yeni Pathfinder’ı test etme şansı buldu. Lizbon’da başlayan test sürüşü, okyanus kıyısındaki Oeste’ye kadar devam etti.

Evlendiler mi

Davut Güloğlu ile sevgilisi Nez, beraberlikleriyle ilgili sansasyonel haberlere kulak tıkadılar ve aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyorlar. Bir süre önce gizlice nişanlandıkları ileri sürülen çift, önceki gece de Reina’daydı... Güloğlu’nun düzenlediği sürpriz doğum günü partisiyle 26’ncı yaşını kutlayan seksi şarkıcı, gecenin sonunda kapıda herkese gülücük ve öpücük dağıttı. Objektiflere el ele poz veren ikiliden Davut Güloğlu sevgilisine aldığı hediyeyi söylemekten kaçınırken, Nez ise ‘Davut bana en güzel hediyeyi, yani kalbini verdi’ dedi. Gazetecilerin evlilik soruları ise ortalığı bir kez daha karıştırdı. Nez ‘Biz zaten evlendik, sizin haberiniz yok’ deyip gülünce gözler Güloğlu’na çevrildi. Ancak o bu konuda yorum yapmamaya kararlı görünüyordu.

Gizlenecek ne var

Adı önce Teoman, hemen ardından da Yılmaz Erdoğan’la anılan Selma Merter, bir aydır Mustafa Altıoklar’ın yeğeni Sarp Levendoğlu’yla aşk yaşıyor. Geçtiğimiz akşam Asmalı Mescit Rakıcı’ya giden ve geç saatlere kadar burada eğlenen çift, çıkışta gazetecilere birlikte görünmemek için epey çaba harcadı. Bu amaçla aralarına Soley adlı kız arkadaşlarını alarak yürüyen ikilinin bu tedirginliklerine anlam vermek mümkün olmadı.

Süper kadınlar

Oriflame Kozmetik’in geleneksel olarak düzenlediği ‘En Başarılı Kadınlar’ ödüllerinin 8’incisi sahiplerini buldu. Oriflame’in yüzde 90’ı kadınlardan oluşan 120 bini aşkın güzellik danışmanından oluşan jüri, müzikte Nazan Öncel, bilimde Prof. Dr. Sevil Atasoy, tiyatroda Deniz Türkali, sinemada İpek Tuzcuoğlu, TV programında Ebru Akel, sporda İpek Şenoğlu, iş dünyasında Güler Sabancı, modada Özlem Süer ve edebiyatta Latife Tekin’i ödüle layık görürken, İstanbul Modern Sanat Müzesi’ni hayata geçiren Oya Eczacıbaşı’na da 2004 Onur Ödülü verildi.

En iyi dizi ‘Sahra’

Kanal D’de yayınlanan, başrollerinde Arzum Onan, Serhat Tutumluer ve Neslihan Yeldan’ın yer aldığı ‘Sahra’ dizisi, Fatih Üniversitesi öğrencileri tarafından ‘En İyi Dizi’ seçildi. Arzum Onan, Neslihan Yeldan, dizinin yapımcısı Aslı Öyken ve yönetmen Volkan Kocatürk, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle, kendilerine layık görülen bu ödülü tüm ekip adına aldı. Öğrencilerin sorularına da yanıt veren Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile ilgili bir soru yönelten öğrenciye, eşinin kendisinin en büyük destekçisi olduğu yanıtını verdi.

Zarafet dersi veriyor

Yaklaşık 15 yıldır Türkiye’de yaşayan Arnavutluk bale sanatçısı Linda, şimdi de Kadıköy’de bir zarafet kursu açtı. ‘Biz kadınlar başkaları tarafından beğenilmek ve anlaşılmak isteriz. Ama, bu kolay değil. Çünkü, bazen biz bile kendimizi anlamakta zorluk çekeriz. İnsan, spor ve diyet yapmasına rağmen, yine de estetik duramıyor, çünkü tek kaygısı kaslarını çalıştırmak ya da kilo vermek... Bunun için böyle bir kursa ihtiyaç var’ diyen Linda, derslere vakit kaybetmeden başladı.

Özel seçim

Bisse, zengin gömlek koleksiyonunun yanı sıra takım elbise, spor pantolon, ceket, triko ve aksesuvarlardan oluşan 2005 yaz koleksiyonunun tanıtımı için titiz bir çalışma yaptı. Çekimlerde 2004 yılında dünyanın en iyi modeli seçilen Mert Öcal’la çalışan firma, koleksiyonu kadar kataloğuna da güveniyor.
Yazarın Tüm Yazıları