Porsuk’ta bir Victoria’s Secret meleği: Lais Ribeiro

Güncelleme Tarihi:

Porsuk’ta bir Victoria’s Secret meleği: Lais Ribeiro
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 09:23

Biri Brezilyalı top model Lais Ribeiro, diğeri ise Chicago Bulls’da bile forma giyen NBA kariyerli bir basketbolcu olan Jared Homan. Aşkları New York’ta jet-set bir partide başladı, Eskişehir’de devam etti. Nasıl mı?

Haberin Devamı

Onlarınki en ihtişamlısından bir aşk hikâyesi: Bir top modelin yolu, popüler bir basketbolcuyla New York’ta bir partide kesişti. Yıldırım aşkına tutuldular, birlikte yaşamaya başladılar. Sonra ver elini Eskişehir...

“Bu nasıl iş?” derseniz... Jared bu sezon Beko Basketbol Ligi’ndeki Eskişehir Basket takımında forma giyiyor. Lais de aşkının hasretine dayanamadı, geçen hafta Londra’da gerçekleşen Victoria’s Secret defilesinden sonra Eskişehir’e sevgilisini görmeye geldi.
Çiftin geçmişine bakacak olursak: Jared Homan Iowa’da küçük bir kasabada doğmuş. Annesinin isteği üzerine 5 yaşından beri basketbol oynuyor. Iowa Şehir Üniversitesi basketbol takımında yıldızlaşmış. 10 yıldır profesyonel basketbol oynuyor ama gitmediği ülke neredeyse yok. Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya, Kore gibi ülkelerin büyük takımlarında forma giymiş, Amerika’da ise Chicago Bulls’da oynamış.

Haberin Devamı

Brezilya’nın en çok tercih edilen modeli

Sekiz yıl önce Mersin’de oynamış, Eskişehir Basket onun ikinci Türk takımı. Türkiye’yi sevdiğini söylüyor. “Eskişehir Basket’in antrenmanları hem İstanbul’da hem de Eskişehir’de oluyor. İstanbul’un trafiği dışında her şeyini seviyorum. Güzel restoranlar, şık alışveriş merkezleri var. Eskişehir ise ‘üniversite şehri’ olduğu için çok dinamik. Öğrencilerin takımı sevmesi çok güzel” diyor.

Gelelim kız tarafına: 24 yaşındaki Lais Ribeiro, Brezilya’da Piaui adında küçük bir kasabada büyümüş. Hemşire olmak isterken modellik yapan bir arkadaşının ısrarlarıyla ajansa görüşmeye gitmiş. Tabii ki hemen üstüne atlamışlar. Modelliğe başladığı ilk yıl Brezilya’nın en çok tercih etilen mankeni olmuş. Moda haftasında 26 defileye birden çıktığını söylüyor. Akabinde Victoria’s Secret onu fark etmiş: “İlk Victoria’s Secret defileme 2010’da çıktım. 2011, 2013 ve en son geçen hafta yürüdüm. Bir tek 2012’de defilenin bir gün öncesi bileğimi burktuğum için podyuma çıkamadım.” Jared ve Lais altı ay önce New York’ta tanışmış. Jared anlatıyor: “Sezon sonunda tatil için gitmiştim. New York’taki ilk gecemde bir arkadaş partisinde gördüm onu. Ve hemen ‘Bu kim?’ diye sordum. O da aynı anda benim kim olduğumu sormuş. Kesinlikle ilk görüşte vuruldum. Zaman içinde onu tanıdıkça da âşık oldum.”

Haberin Devamı

Boğaz’a nazır aşk

Tanıştıktan sonra New York’ta bir buçuk ay birlikte yaşamışlar. Lais, sekiz yaşındaki oğlu ve annesi... İyi bir temel attıklarını düşünüyorlar. “Şimdi aramızda binlerce kilometre olmasına rağmen bu ilişki yürüyorsa o temel sayesinde” diyorlar.

“Nasıl yürüyor?” derseniz, teknoloji sağ olsun. Görüntülü konuşma aplikasyonlarının hepsi telefonlarında mevcut. Birinde bağlantı problemliyse hemen diğerine geçiyorlar. Lais teknolojiye minnettar olduklarını anlatıyor: “Birbirimizi tanımak için sormamız gereken bütün soruları gözlerimizin içine bakarak sorabiliyoruz. Belki yan yana olsak sormayı değil yaşamayı tercih ederiz. Belki de bu uzaklık bizi daha çok yakınlaştırıyor.”

Haberin Devamı

Lais, süpermodel havalarında hiç değil. Sessiz, mütevazı. Özgüveni yerli yerinde. Dışarı çıkmak için 10 dakikada hazırlanabiliyormuş. Türkiye’de çok fazla gezememişler. İstanbul’da sadece bir gece Boğaz’a nazır yemek yemişler hepsi bu...

Gelecek ne getirecek? Jared hayatı boyunca bu kadar âşık olmadığını anlatıyor. Lais evliliği hiç konuşmadıklarını ama birbirlerini karı-koca olarak hayal edebildiklerini söylüyor. Birlikte bir yaşam için harekete geçmişler. Jared: “New York’ta
birlikte bir yer satın alıyoruz şimdi. İkimiz de köyde doğduğumuz için biraz çiftlikte biraz şehirde yaşamak istiyoruz.”

Sevgilimi herkes seksi bulabilir ama o, benim

Tamam Jared Homan da yakışıklı, sarışın, mavi gözlü ama Lais Ribeiro dünyanın tescilli seksi kadınlarından. Jared ilk ay çok ama çok kıskanmış sevgilisini. Sonra bunun onun işi olduğu fikrini kafasına kazımış. “Ona güveniyorum. Onun bana verdiği güven endişelerimi hafifletiyor” diyor. Geçen hafta Victoria’nın en seksi meleği Doutzen’in kocası onunla birlikte back-stage’deydi. Birlikte fotoğraf çektirip altına ‘Doutzen hazır’ yazarak instagram da paylaştı. “Sen bunu yapabilir misin?” diye soruyorum: “Yaparım. Zaten şov öncesi ona büyük bir çiçek buketi gönderdim. Nota çok şanslı olduğumu ve onunla gurur duyduğumu yazdım. Sevgilimi herkes seksi bulabilir ama o benim. Aynen böyle hissediyorum.”

Haberin Devamı

Jared ve Lais ilk görüşte birbirlerini çekmeye başladıklarını söylüyorlar. Birinin 2.08 cm, diğerinin 1.84 cm olması çekim alanlarına başka birilerinin girmesini zorlaştırıyordu tabii!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!