Porselen evler

İzmir’in önde gelen inşaat firmalarından İzka’ın grup şirketleri Hiperbol ve Gültekinler, yeni projeye başladı. Kentte bir ilke imza atılan Beyaz Nokta’da dış cephe porselenle kaplandı.

Haberin Devamı

Mavişehir’in değişen yüzüne yenilik getiren proje olarak nitelendirilen  Beyaz Nokta’da dairelerin satışına başlandı. Hiperbol İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığının ürünü butik projede sadece 3+1 konseptine yer verilerek, en geniş metrekareye sahip yaşam alanları oluşturuldu. 170-194 metrekare arasında alternatifleri bulunan dairelerde, akıllı ev sistemi mevcut. Fiyatlarının 475 bin TL’den başladığı Beyaz Nokta’da, kişiye özel ödeme koşulları sağlanıyor. Proje, Mavişehir’in merkezinde, ana caddede, otobüs ve metro istasyonlarına 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Porselen evler


Evlere özel hizmet
Alışverişe gitmek için araba kullanmaya da gerek yok. Zeminde bulunan 3M sayesinde siparişler entegre sistemiyle evlere özel hizmet olarak sunulacak. Akıllı ev sistemi, güvenliği, parmak izi tanıma sistemiyle sağlıyor. Projede aynı zamanda, evinizi uzaktan kontrol edebilmeniz mümkün. Otomatik panjurlara ve ışık sistemine uzaktan müdahale edilerek, otomasyon sistemi sağlanıyor. Beyaz Nokta’da malzeme kalitesinin yüksekliği dikkat çekiyor. Zeminde, doğal ahşap lamine parke, ankastre ürünler Franke, dış doğramalar Rehau, musluklar Grohe, lavabolar ise Duravit marka. İç kapılar, dolaplar ve mutfaklar özel tasarlandı. Projede, İzmir’de bir ilk gerçekleştirilerek dış cephede porselen kaplama kullanıldı.

Haberin Devamı

Porselen evler

İnşaatta güç birliği
Hiperbol İnşaat sektöre ilk adımını 1997’de attı. Firmanın yaptığı projelerden bazıları şöyle: Karşıyaka Metro inşaatı ve istasyon yapımı. Manisa Telekom yönetim ve servis binası ile tesis, bakım, onarım ve müşteri konsept geliştirme işleri. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi inşaatı. İzmir TireCity Özel Konut Projesi. 25 yılı aşkın birikimi ve tecrübesiyle uluslararası standartlarda hizmet sunan Gültekinler İnşaat ise Çiğli Güneş Park Evleri, Bornova Park Evleri, Kent Park Evleri ve Gümüş Evleri projelerini hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Porselen evler

Porselen evler


Pay almak için ortaklık şart
İzmir’de prestijli projeleri hayata geçiren Güçlü Yunusoğlu İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Güçlü Yunusoğlu, kentteki gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. EGİAD Yarın Dergisi’ne konuşan Yunusoğlu, İzmir’in gayrimenkul sektöründe hızlı bir gelişme içinde olduğunu belirterek, pazardan İzmirli firmaların daha fazla pay alabilmesi için iş birliği yapması gerektiğini aktardı.
İzmir’deki pazarda gözü olanların sadece İstanbul’dan gelen firmalar olmadığını ifade eden Güçlü Yunusoğlu, “Bir de faktöring şirketleri var. Parayı bir şekilde piyasaya sunma derdinde. Bunu dikkate alırsak elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. EGİAD içinde 2-3 arkadaşımız var. Ama henüz doğru zamanı bulamadık. Çok geç kalmamak da lazım. Sadece toplantı yapmakla olmuyor. Bireysel egoları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Eğer bizler bir paylaşım içinde olmazsak ve ortaklık kurmazsak bu pastadaki pay elimizden gidecek” uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

Yıkıp yeniden yapmak değil
Kentsel dönüşümle ilgili de açıklamalarda bulunan Yunusoğlu, şöyle konuştu: “Aslında bu konu yarım kaldı ve içim biraz daraldı. Kentsel dönüşüm demek yıkıp tekrardan yenisini yapmak değil. Benim kafamdaki kentsel dönüşüm, insan ve çevre dokusuyla birlikte şehir planlamacılarının da olduğu bir yapı. İnciraltı’nda yeni ve yaşanabilir bir alan yaratılmalı. Keşke daha önceden bitişik nizam tercih edilmeseydi. Bugün Karşıyaka’da bu farkı görürsünüz. ”

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları