Popüler gelin başları

Güncelleme Tarihi:

Popüler gelin başları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Düğün mevsimi tüm hızıyla sürüyor. Gelin adayları düğünde saçlarını nasıl yaptıracaklar? İşte bu yılın gelin başı modası...

Haberin Devamı

2007'nin gelin başı modası, yakında düğünü olacak gelin adaylarının en büyük merak konusu. Sosyetenin vazgeçilmez Kuaförü Can Tümenci, gelin adaylarına bu yılın gelin başı modasını sundu. Tümenci, gelin adayının saçının renginin ve modelinin giyeceği gelinlikle uyum içinde olması gerektiğini belirterek, "Gelinler çok açık renklerden kaçınmalıdır, Açık renk daha olgun gösterir, ayrıca ten rengine dikkat etmelidir. Balyaj ve doğal gölgeler uygulanarak gelinlerin problemleri ortadan kalkar" açıklamasını yapıyor.

Tümenci, 2007 yaz gelin başlarında modasında, doğal dalgaların ve nostaljik topuzların ön plana çıktığını belirterek, bu modellerde doğal ve yapay çiçekler kullanıldığını vurguluyor. Ünlü kuaför, "Yüz şekli ve profil saç yapımında en önemli yeri tutar. Çok abartılı ve iddialı saç modellerinden kaçınılmalı. Bir önerimde düğün günü gelinin stres yaşamaması için saç modelinin önceden prova edilmesinde büyük fayda vardır" uyarılarında bulunuyor.

Haberin Devamı

Can Tümenci Saç&Güzellik Danışma Merkezi: (0212) 63 86 33-34

Foto galeri - İşte 2007'nin gelin başı modası...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!