Poppy kimdir? Neden bu kadar çok konuşuluyor?

Güncelleme Tarihi:

Poppy kimdir Neden bu kadar çok konuşuluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 12:52

Poppy son günlerin en çok konuşulan ismi... YouTube'ta videolarını yüzbinlerce kişi izlerken, videodaki sıra dışı görüntüleri Poppy'nin çok konuşulmasını ve büyük ses getirmesini sağladı. Peki kimdir Poppy?

Haberin Devamı

Poppy Amerikalı bir kız. 1 Ocak 1995 doğumlu olan Poppy aynı zamanda bir müzisyen. Müzisyen olmasının yanı sıra bir söz yazarı ve besteci de olan Poppy'nin bütün geliri ve hatta hayatı YouTube üzerinde... Çektiği kısa videolarla dikkat çekerken diğer yandan kurduğu YouTube kanalına her gün yüzlerce kişi katılıyor. 

Babasıda müzisyen olan Poppy çocuk yaşta babasının grubunu dinlerken müziğe heves sardı. Babasının çalmış olduğu parçalar kendisine ilham kaynağı olarak söz yazarlığına başladı. Çocukluk yıllarında 11 yıl dans eğitimi aldı.

2015 yılında Isnad Records ile bir albüm anlaşması imzaladı. Aynı yılın 24 Temmuz tarihnde “Lowlive” isimli single parçası yayınlandı. Poppy, 6 Ekim 2011 yılında Youtube’de ilk kanalını oluşturdu. Kasım 2014 yılında ilk videosunu çekerek Youtuber’lik macerasına atıldığında dünyaca tanınacak bir isim olacağını tahmin etmiyordu. Şuana kadar 219 video ekleyen Poppy’in videoları 133,683,058 kez izlendi.

Haberin Devamı

Poppy’I bu kadar gündemde tutan başka bir iddia ise yayınlamış olduğu videolarda subliminal mesajlar içerdiğinden bahsedilmesi oldu. Siyonizm Pramiti, Şeytan Pozu gibi buna benzer bir çok olgu videolarında yer alıyor. Poppy videolarında sade beyaz bir fon kullanması ve özellikle “I’am Poppy” videosu bilinç altına hitap ettiği iddia ediliyor.

Poppy kimdir Neden bu kadar çok konuşuluyor

POPPY İLE İLGİLİ EN ÇOK MERAK EDİLENLER

Poppy aynı zamanda Google'da da yoğun olarak aranan bir isim ve herkes Poppy'nin kim olduğunu merak ediyor. Hakkında çıkan bazı haberler ve iddialar dolayısıyla farklı farklı aramalarda Poppy ismine rastlıyoruz. Bakın Google'da Poppy nasıl aranıyor?

Poppy kimdir?

Poppy ifşa (Videolarında Sumliminal mesajlar içerdiği iddia ediliyor.)

Poppy gerçek adı? (Moriah Pereira)

Poppy ne demek? (Poppy türkçe karşılığı haşhaş anlamına geliyor)

Poppy illuminati sistemi mi kullanıyor?

Videolarından birini izlemek için buraya tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!