Pop benim yaşam tarzım

Güncelleme Tarihi:

Pop benim yaşam tarzım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2011 13:36

“Hint Kumaşı” adlı maxi single’la müzik dünyasına adım atan Asena, yeni bir albüm çıkardı. İmajını da yenileyip sarışın olan Asena, hem “Çatır Çatır” adını verdiği albümü hem de müzik kariyeri hakkında iddialı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Çatır Çatır’ı benim ilk albümüm kabul ediyorum. Daha önce fantezi ve pop single’ı denemiştim ama onların hepsi bir geçişti. Sonra “Özüme dönmeliyim” dedim ve bu albümü hazırladım.

ÜNLÜLERDEN ŞARKI ALMADIM

Albümün hazırlık aşamasında “Ünlü birinden de şarkı alıp albüme koyarsın, böylece sansasyon olur” diyenler oldu. Ama ben bunu yapmadım. Çünkü ben, Asena olarak takdir edilmek istiyorum. Başkalarının yaptıkları umurumda değil. Hem zaten ünlü birinden şarkı alsaydım, benim için “Şu kişi ona şarkı vermeseydi bir şey olamazdı” derlerdi.

Pop, benim yaşam tarzım. Dansımı görenler evde kapımı bile abiye kıyafetlerle açtığımı düşünüyordu. Yaptığım dans ve hayatım örtüşmüyordu. İnsanlar bu albümde Asena’nın gerçek yaşamını görecek.

ŞARKICILIK BENİM RUHUMDA VAR

Şarkıcılık benim ruhumda var. Çocukken elime saç fırçasını alıp çok şarkıcı olmuşumdur! Okulda da çok şarkı söylerdim.

ZAMANLA KABUL EDECEKLER

Dans etmeye başladığımda tarzımı anlamamışlardı, fakat zamanla anladılar. Şarkıcılığımı da hemen kabul etmeyecekler. Ama zamanla bu da olacak. Ben yıllarca onların yapamadığını yaptım, bedenimle kendimi ifade ettim. Onlar benim yaptığımı yapamazlar.

AH O MİKROFON BENDE OLACAKTI

Dans ettiğim dönemde sahneye çıkan şarkıcıları izlerken, “Ah o mikrofon bendeolacaktı! O zaman bu insanların hiçbiriböyle melul melul oturmazdı!” dediğim çok oldu. Bende o sahne ışığı var. Bahsettiğim sahne ışığı Tarkan’da, Kayahan’da, MFÖ’de, Sezen Aksu’da da var. Mankenlerden de Çağla Şıkel ve Sema Şimşek podyuma çıktıklarında devleşir.

DANSI BIRAKMAM MÜMKÜN DEĞİL

Yıllarca dans eden Asena “yeter” dedi ve bu albüm çıktı ortaya. Yine de benim dansı bırakmam mümkün değil. Bu arada bir-iki de sunuculuk teklifi aldım. Diksiyonum güzelmiş, öyle söylediler.

O ŞANS ÖZEL HAYATA YANSIMADI

Albüm şansıyla geldi. Ama o şans özel hayatıma yansımadı. Tabii o kadar da şanssız değilim, ilişkilerim hep güzel oldu. Sadece bu aralar gidişat biraz durgun.

Haberin Devamı

BENİM SOĞUK VE UKALA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORLAR

Bazıları nedense benim çok soğuk, ukala ve kendini beğenmiş bir kadın olduğumu düşünüyor. Ama aslında hiç de öyle biri değilim. Hatta çok duygusal bir yapım var. Bir de bugüne kadar çevremdeki kadınlar hep kıskandı beni. Ama hakkımda başka türlü düşünenler, beni gerçekten tanıdıklarında çok şaşırdılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!