POMEM Müdürü'nden, Rektör Gür'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

POMEM Müdüründen, Rektör Güre ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 14:05

POMEM Müdürü'nden, Rektör Gür'e ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Polis Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Kemal Özkoç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Okulda görevli Komiser Berna Öncü ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Biçici’nin de bulunduğu ziyarette Rektör Gür’e görevinde başarı dileğini ileten Gaziantep POMEM Müdürü Kemal Özkoç, 414 öğrencileri bulunduğunu vurgularken, polis adaylarının eğitimi konusunda başta polis mevzuatı olmak üzere çeşitli konularda GAÜN’ün akademik kadrosundan yararlanmak istediklerini belirtti. Özkoç, "Ayrıca, başta siz olmak üzere değerli hocalarımızın konferanslarıyla öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmanızdan mutlu olacağız" dedi.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, polis teşkilatının Türkiye için öneminin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bir kez daha görüldüğünü ifade ederek, "Bu önemli teşkilatımız için üniversite olarak gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Hoca desteği ise kadromuzda bulunan tüm hocalarımızla hazırız. Konferans istiyorsanız veririz. Yeter ki, el birliğiyle ülkesini seven, milletine, devletine bağlı polislerimizin yetişmesini sağlayalım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!