Polonya’dan Tıbbi Cihazlar İçin Samsun’a Geldiler

Güncelleme Tarihi:

Polonya’dan Tıbbi Cihazlar İçin Samsun’a Geldiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 14:00

Polonya’dan K&K Herbal Poland firması tıbbi cihazlar için Samsun’u ziyaret etti.

Polonya’dan K&K Herbal Poland firması tıbbi cihazlar için Samsun’u ziyaret etti.
Ziyarete firma yetkilileri Krzysztof Mitaszewski ve Andrey Bochkarov katılırken, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er ve MEDİKÜM Yönetim Kurulu Üyesi Erol Acer de ziyarette hazır bulundu.
Sağlık alanında faaliyet gösteren aynı zamanda da Polonya borsasında işlem gören K&K Herbal Poland firması yetkililerine Samsun’da imalat yapmakta olan tıbbi cihaz üreticileri ve ürünleri hakkında bilgi aktarıldı.
Konuyla ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Samsun’un tıbbi cihaz üretiminde uluslararası bilinirliğinin arttığını, bunun gerek sektör gerekse ülke açısından güzel bir gelişme olduğunu ifade etti.
MEDİKÜM Yönetim Kurulu Üyesi Erol Acer ise, “Bu yapılan çalışma için Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’ne teşekkür ederim. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu sektörün gelişimine katkı veriyor. MEDİKÜM’ün kurulması ile daha geniş çalışmalar sektöre, şehre ve ülkeye fayda sağlayacaktır. Samsun’da Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kurulmasıyla gelişim daha da hızlanacaktır” dedi.
K&K Herbal Poland firması yetkilisi Krzysztof Mitaszewski de Samsun’da gördüğü misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti belirterek, Samsun’da kaldıkları süre içerisinde tıbbi cihaz üretici firmaları ziyaret ederek işbirliği imkanları oluşturmaya çalışacaklarını dile getirdi.
Heyet Cumartesi gününe kadar Samsun’da kalarak MEDİKÜM nezaretinde üreticileri yerinde ziyaret edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!