Polisten kaçarken kaza yaptı, yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Polisten kaçarken kaza yaptı, yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 15:31

Polisten kaçarken kaza yaptı, yakalandı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da hakkında 10 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan ve 11 suçtan kaydı bulunan Murat Özen, kaçmaya çalışırken motosikletiyle ekip otosuna çarpınca yakalandı. Murat Özen, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında 'resmi belgede sahtecilik, yaralama, hırsızlık' gibi suçlardan 11 kaydı ve 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat Özen'in Dörtyol Mahallesi'nde olduğunu tespit  etti. Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelinin oturduğu evin çevresinde güvenlik önlemi alarak baskın yaptı. Baskından kurtulan Murat Özen, plakasız ve motor şase numarası kazınmış motosiklet kaçmaya çalıştı. Bir süre kaçan şüpheli, önünü kesmeyen çalışan ekip otosuna çarparak yola savruldu. Murta Özen, polis ekiplerince gözaltına alındı.
ÜZERİNDEN AV TÜFEĞİ ÇIKTI
Şüphelinin kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu bagaj kısmından namlusu kesilerek kısaltılmış bir av tüfeği ve bu tüfeğe ait dolu fişekler ele geçirildi. 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanunu'na muhalefet, görevli memura mukavemet ve trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokma suçlarından hakkında işlem yapılan Murat Özen, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!