Polisten kaçan otomobil hırsızları kaza yapınca yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Polisten kaçan otomobil hırsızları kaza yapınca yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 12:30

Polisten kaçan otomobil hırsızları kaza yapınca yakalandı

Haberin Devamı

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde çalıntı olduğu belirlenen otomobille kaçan 3 şüpheli, polisin 'dur' ihtarına da uymadı. Şüpheliler, kaza yapınca yakalandı.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece Plaka Tanıma Sistemi'nde (PTS) çalıntı olduğunu belirlediği 34 HE 9129 plakalı otomobili yakalamak için ilçe girişinde önlem aldı. Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu otomobildekiler durmayarak hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. Polisin ilçe merkezinde yaklaşık 30 dakika kovaladığı otomobil, Fatih Mahallesi Kosova Sokak üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak, bir oto bakım servisine girip, buradaki bir otomobile çarparak durabildi. Araçta bulunan 2 kişi kaçarken, Tunahan Ablak, polis tarafından olay yerinde yakalandı.
Otomobilde yapılan aramada 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Polis, kaçan ve kimliklerini belirlediği iki kişiyi yakalamak için gece ilçede geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda şüpheliler Mehmet Uğur Aynenger ile Samet Sezer de yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan araştırmada otomobilde bulunan pompalı tüfeğin aracı çalınan sahibine ait olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan 3 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!