Polislerin dişleri emniyette

Güncelleme Tarihi:

Polislerin dişleri emniyette
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 10:36

Polislerin dişleri emniyette

Haberin Devamı

İZMİR Emniyet Müdürlüğü ile Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında uygulanan 'Dişlerim Emniyette Projesi' kapsamında emniyet mensuplarının diş kontrolü yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’ne bağlı Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü arasında 12 Nisan'da imzalanan protokol kapsamında her ay farklı bir emniyet müdürlüğüne gidilerek çalışanların diş kontrolü yapılıyor. Kontrolü yapılan emniyet mensuplarından ileri rahatsızlık tespit edilenlerin tedavisi ise Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM) gerçekleştiriliyor. Protokolün imzalanmasından günümüze kadar İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Binası, Çevik Kuvvet Amirliği, Yenişehir, Buca, Karşıyaka, Bayraklı, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü ve son olarak Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilerek toplam 535 emniyet mensubuna diş muayenesi yapıldı.

Alsancak ADSM Başhekimi Diler Yaşar, sağlığın ağızdan başlayacağını söyleyerek "Kendi canlarını hiçe sayarak toplumumuzun güvenliğini sağlayan değerli emniyet mensuplarımızın ağız sağlığını korumayı amaçladık. Yoğun mesai temposu nedeniyle birimlerinden ayrılmalarına gerek kalmadan çalıştıkları yerlere ekibimizle giderek mobil diş üniteli araçlarımızda ağız ve diş muayeneleri ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. 2017 Mayıs ayına kadar mobil diş üniteli aracımızla ziyaretlere devam edeceğiz" dedi.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu ise ileri düzey tedavi gereksinimi olanlara anında randevuları düzenlenerek tedavilerinin yapılmasını sağladıklarını dile getirdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!