Polislerden, Seydişehir Belediye Başkanı'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Polislerden, Seydişehir Belediye Başkanına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 15:59

Polislerden, Seydişehir Belediye Başkanı'na ziyaret

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA)- SEYDİŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve beraberindeki polisler, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173 'üncü yıl dönümü nedeniyle  ziyaret etti.  
Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Belediye olarak her zaman Emniyet Teşkilatına destek vermeye hazır olduklarını belirtti.   Tutal, ''Emniyet Müdürlüğümüz ilçemizde asayişi sağlamanın yanı sıra vatandaşımızın huzurlu bir şekilde yaşaması adına başarılı çalışmalara imza atarak halkımızın takdirini kazanmıştır. Suçu önleme ve suçluyu yakalamanın yanı sıra, terörle mücadelede ki başarısı da övünç kaynağıdır. 15 Temmuz’da hain kalkışmaya karşı en büyük direnci halkımızla beraber Polis Teşkilatımız göstermiştir.  Gece gündüz demeden fedakârca can ve mal güvenliğimiz için çalışarak halkımızın gönlünde müstesna bir yer edinen Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarının 173. yılını nezdiniz de kutluyorum." dedi.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir emniyet  teşkilatına Seydişehir Belediyesi'nin verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, kutlamalar çerçevesinde yaptıkları etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!