Polisler kan bağışında bulundu

Güncelleme Tarihi:

Polisler kan bağışında bulundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 11:53

Polisler kan bağışında bulundu

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI,(DHA)- TÜRK Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıl dönümü nedeniyle Çankırı Polis Evi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Çankırı Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay ortaklığında yapılan kan bağışına Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, emniyet teşkilatı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Kızılay’a kan bağışında bulunduktan sonra açıklama yapan Vali Hamdi Bilge Aktaş, toplumumuz gereği kan vermenin faydalı bir davranış olduğunu söyledi.
Vali Aktaş, kan vermenin en büyük iyiliklerden olduğunu belirterek, “Topluma karşı iyi bir insan olmak bizim dinimizin gereği. Aslında en güzel iyilik, en büyük yardım bana göre kan vermektir.  Çünkü 3 kişiye birden hayrınız oluyor. Belki 3 kişinin hayatını kurtarıyorsunuz. Sizden kan gidiyor, bedenimizede ciddi anlamda faydası olduğu söyleniyor. Hem topluma hem kendimize faydası oluyor hem de sevap işlemiş oluyoruz. Böyle güzel birşey kan vermek. O yüzden herkesin kan vermesini diliyorum. Bu vesile ile tekrar tüm polis teşkilatımızın gününü kutluyorum” dedi.
Çankırı Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’da kan vermenin önemine değinerek, “Bu memlekette vatan için can veren yiğitler var. Bizde kanımızı vererek destek olmaya gayret ediyoruz. Kan, zengin fakir  herkesin sahip olduğu, vücüdunda taşıdığı ve sadaka olarak verecebileceği en güzel şey. 173. Yıl dönümümüz vesilesi ile bizde kan bağışı kampanyasını düzenledik. Kamu kurumlarından, teşkilatımızdan ve vatandaşlardan yoğun ilgi oldu. Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümünü tekrar kutluyorum” açıklamasında bulundu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!