Polisin güvenlik kamerasından gaspçıyı çekme telaşı

Güncelleme Tarihi:

Polisin güvenlik kamerasından gaspçıyı çekme telaşı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 14:45

BURSA’da kuyumcuya elinde boya malzemeleriyle gelen ve fırça sapıyla işyeri sahibine vurarak altınları almak isteyen gaspçı, işyeri sahibi 23 yaşındaki ibrahim Taşdemir tarafından dövüldü. Polisler, boya malzemelerini bırakarak kaçan şüpheliyi yakalamak için güvenlik kamerasındaki görüntüleri cep telefonuna aktarıp, diğer ekiplere göndermek için adeta birbiriyle yarıştı.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan İbrahim Taşdemir’e ait kuyumcuya gelen elinde boya malzemeleri bulunan bir kişi, kredi kartı ile 12 taksitle altın alamak istediğini söyledi.

Polisin güvenlik kamerasından gaspçıyı çekme telaşı
Adı öğrenilemeyen kişi, isteğıi üzerine kendisine içmek için bir bardak su vermek isteyen İbrahim Taşdemir’e elindeki fırça sapıyla vurmak istedi. Taşdemir de elinden aldığı fırça sapı ile altınları almak isteyen kişiyi dövdü.

Polisin güvenlik kamerasından gaspçıyı çekme telaşı
Yakalanacağını anlayan şüpheli boya malzemelerini bırakarak kuyumcudan koşarak uzaklaştı. Haber verilmesi sonucu kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, 1.65 boyunda, esmer tenli, şapkası bulunup güneş gözlüğü takan zanlının güvenlik kamerasındaki görüntülerini, ep telefonu ile çekip, whatsapp aracılığı ile diğer ekip arkadaşlarına göndermek için adeta bir birleriyle yarışırken ilginç görüntü sergilediler.

Haberin Devamı

Çevrede önlem alan polis kaçan zanlının kimliğini araştırıyor. (Hüseyin TÜCCAR / BURSA - DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!