Polisi alarma geçiren ihbar asılsız çıktı

Güncelleme Tarihi:

Polisi alarma geçiren ihbar asılsız çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 11:27

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi, asfaltın kazıldığını ve burada bekleyen biri kadın iki kişinin, ’Burayı patlatacağız’ dediğini iddia ederek ihbarda bulundu. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis, bomba araması yaptı.

Haberin Devamı

Muratpaşa İlçesi Güzeloluk Mahallesi 1835 Sokak’taki olay, saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Bir sitenin girişindeki telefon şirketine ait trafonun yanında, ellerinde gübre çuvalıyla bekleyen bir kadın ve erkeği gören site sakini, neden beklediklerini sordu.

İddiaya göre çiftten erkek olan, trafonun yanındaki kazılı asfaltı göstererek ’Burayı uçuracağız, patlatacağız’ dedi. Bunun üzerine site sakini, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri ve bomba uzmanları sevk edildi. Site girişini trafiğe kapatan polis, çevredeki çöp konteynerleri, çöp poşetlerini inceledi. Çevrede gübre çuvalı da arayan ekipler, kazılı asfaltta da inceleme yaptı.

Herhangi bir şüpheli unsura rastlamayan ekipler, asfaltın, geçen pazartesi günü hatları yenileyen telefon şirketi tarafından kazıldığını belirledi. Site girişindeki güvenlik şeridini kaldıran polis, ifadesine başvurmak için site sakinini polis merkezine çağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!