Polise, Savunma Taktikleri Kursu

Güncelleme Tarihi:

Polise, Savunma Taktikleri Kursu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2007 00:00

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Savunma Taktikleri Temel Eğitim Kursu’nu başarıyla tamamlayan 312 polise sertifikaları düzenlenen törenle dağıtıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Savunma Taktikleri Temel Eğitim Kursu’na aralarında kadınlarında bulunduğu 312 polis memuru katıldı. Komiser Yardımcısı Salih Yılmazoğlu ve polis memuru Orhan Kemal Aksüt tarafından verilen 30 saatlik kursu başarıyla tamamlayan polis memurlarına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’ndaki törenle sertifikaları dağıtıldı.

Törende konuşan Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, "Sokakta görev yapan polis memurlarına Polis Savunma Taktikleri Temel Eğitim Kursları veriliyor. Polislerimiz, toplumun asayişini sağlamak için görevlerini yerine getirirken son derece hassas olmak durumundalar. Bunu yaparken de zaman zaman silah ya da fiziki güç kullanmak zorunda kalmaktalar, ilimizde meydana gelen olaylarda, mümkün olduğu kadar ateşli silah kullanmamaya özen gösteriyoruz. Bu nedenle bu kursları düzenliyoruz. Yeni yılda da bu kurslarımızın devamı olacak" dedi. Tören, kursa katılan polis memurlarının sunduğu savunma taktikleri gösterisiyle son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!