Polis ve askere baklava jesti

Güncelleme Tarihi:

Polis ve askere baklava jesti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 13:26

Polis ve askere baklava jesti

Haberin Devamı

MANİSA'nın Yunusemre ve Şehzadeler belediyeleri, darbe girişimi sırasında kışlalardan askeri araçların çıkmaması için askeriye girişlere konulan şantiye araçlarını geri çekti. Ardından AK Parti İl Gençlik Kolları, Batı ve Doğu Kışla'nın önünde bekleyen askerlere ve polislere baklava ikram ederek birlik, beraberlik mesajı verdi.

Darbe girişiminin ardından ülkenin birçok ilinde olduğu gibi Manisa'da da olası bir askeri hareketliliği durdurmak amacıyla Batı ile Doğu Kışlalarının giriş ve çıkışları belediyeye ait şantiye kapatıldı. Uzun bir süredir Şehzadeler İlçesi'ndeki Doğu Kışla ve Yunusemre İlçesi'ndeki Batı Kışla'nın önünde bekleyen şantiye araçları, gece itibariyle geri çekildi. General Seyfettin Çalbatur Kışlası (Doğu Kışla), Albay M. Arif Seyhun Kışlası (Batı Kışla) ve İl Jandarma Komutanlığı'nın önünden belediye araçlarının geri çekilmesini ardından AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, kışların girişinde nöbet tutan asker ve polislere baklava ile meyve suyu ikramında bulundu.

"SAYGI VE SEVGİMİZ ASLA BOZULMAZ"

Açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, "Okyanus ötesinden hareket eden bir terör örgütü ve bu örgütün mensupları haince planlarıyla hiçbir şekilde askerlerimize, polislerimize veya vatandaşlarımıza leke süremeyecek. Silahlı kuvvetlerimiz içerisinde haince emellerle darbe girişiminde bulunan ve kısa sürede yakalanarak etkisiz hale getirilen o küçük azınlık, bizim Türk askerine ya da Türk ordusuna olan saygı ve sevgimizi asla etkilemeyecektir. Rabbim ülkemizi böylesi felaket senaryolarından korusun, birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!