Polis Okulu'nda mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Polis Okulunda mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 11:16

Polis Okulu'nda mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

ADANA Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 294 öğrenci, törenle diplomalarını aldı.
Mezuniyet törenine Adana Valisi, Mahmut Demirtaş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Cumhuriyet Başsavcısı  Ali Yeldan ve protokol üyeleri katıldı. Genç polisleri, aileleri de yalnız bırakmadı.
Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu, 15'inci dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine evsahipliği yapan Okul Müdürü Naim Cengiz, genç polislere tavsiyelerde bulundu. Cengiz, "Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar sahip çıkın. Görevinizi meslek etik ilkeleri çerçevesinde yerine getirin. Herkese karşı eşitlik, şeffaflık, profesyonellik, disiplin, saygı ve nezaket gibi değerler temel düstürunuz olsun. Kanunların size verdiği yetkileri yine kanunların çizmiş olduğu sınırlar çerçevesinde kullanın" dedi.
Dönem birincisi Remzican Öztürk yaş kütüğüne mezunlar adına plaket çaktı. İki yıllık eğitimin ardından diploma ve başarı belgelerini alan 294 polis, Türk Bayrağı, silah ve anayasa üzerine el basıp yemin etti. Daha sonra geçit töreni yapan genç polisler, aileleri tarafından alkışlandı. 

Çağlar ÖZTÜRK/ ADANA, (DHA) 
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!