Polis-öğrenci halayı

Güncelleme Tarihi:

Polis-öğrenci halayı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 11:17

 ADANA Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği huzur operasyonuna katılan polisler, önce uygulama yaptı, ardından da öğrencilerle davul- zurna eşliğinde halay çekti.

Haberin Devamı

Polisin huzur operasyonlarının son adresi Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Süleyman Vahit Caddesi oldu. Güvenlik açısından sorunlu olan bölgedeki uygulamayı Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü yönetti. Uygulamaya, Terörle Mücadele, Narkotik, Asayiş ve Özel Harekat'tan oluşan 300 polis katıldı. Caddeye giren motosikletli Yunus ekipleri, Norkatim ve Güven Timleri cadde üzerindeki işyerleri, şüpheli kişi ve araçları kontrol etti. Evlerin çatılarına çıkan Özel Harekat polislerinin çevre güvenliğini aldığı uygulama, yaklaşık bir saat sürdü.
Mahalle girişlerini Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı araçlarının kapattığı uygulama sonrasında, Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Karşıyaka Endüstri Meslek Lisesi'ne girdi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren polisler, halk oyunları ekibinin çalışmasını izledi. Ardından kadın davulcu Nurçin Altıparmak'ın çaldığı ritme dayanamayan polisler, öğrenciler ile birlikte halay çekti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!