Polis kapkaççıyı yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Polis kapkaççıyı yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 15:57

Polis kapkaççıyı yakaladı

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA’da kadınların çantalarını kapkaç yöntemiyle alıp kaçan R.Ö. (23), polis tarafından yakalandı.

Polisi alarma geçiren olaylar, Muratpaşa ilçesi Şirinyalı ve Güzeloba mahallelerinde meydana geldi. Lara Kundu oteller bölgesinde 27 Nisan günü durakta otobüs bekleyen bir kadının çantasını zorla alıp kaçmaya çalışan R.Ö., çantanın kulpunun kopması üzerine amacına ulaşamadı. Bunun üzerine plakasız bir araçla yanındaki başka bir arkadaşıyla olay yerinden kaçan şüpheli, 15 dakika sonra Güzeloba Mahallesi’nde yolda yürüyen yaşlı kadının çantasını alıp, kendisini bekleyen araca binerek uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

Ertesi gün de Şirinyalı Mahallesi’nde bir başka kadının gasp edildiği haberi üzerine Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Lara ve Güzeloba bölgelerinde çalışma başlattı. Polis kimliğini belirlediği şüpheli R.Ö’yü Doğuyaka Mahallesi'nde araç içerisinde yakaladı.

Gözaltına alınan R.Ö.'nün, emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul ettiği kaydedildi. R.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!