Polis Eşleri Derneği, şehit ve gazi çocukları için  biraraya geldi 

Güncelleme Tarihi:

Polis Eşleri Derneği, şehit ve gazi çocukları için  biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 14:03

Polis Eşleri Derneği, şehit ve gazi çocukları için  biraraya geldi 

Haberin Devamı

 

Nursima KESKİN/ ANKARA,(DHA)- ŞEHİT ve gazi polislerin çocuklarının eğitimlerine devam edebilmeleri için burs veren Polis Eşleri Derneği, Genel Başkan Gülhan Altınok yönetiminde toplandı. Gülhan Altınok "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, geleceğimize sahip çıkma noktasında da  yapacağımız tüm etkinliklerin geliri öğrencilerimize bağışlanacak" dedi. 
    Misyonu teşkilat mensuplarının eşleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı geliştirmek, öğrencilere eğitim desteği vermek ve ihtiyaç duyulan alanlarda kamu yararı gözetilerek çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmak olan Polis Eşleri Derneği üyeleri Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi'nde  öğrenciler için biraraya geldi. Geliriyle öğrencilere burs verilecek olan kahvaltıya Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi ve Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Gülhan Altınok, dernek üyeleri, şehit ve gazi olan polis eşleri katıldı. 
    Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Gülhan Altınok gerek teşkilat mensupları gerekse şehit ve gazi aileleriyle hem destek olmak hemde sorunlarını çözmek için sık sık biraraya geldiklerini bildirdi. Şehit ve gazi polislerin çocuklarına eğitimlerine devam edebilmeleri için dernek tarafından burs verildiğini vurgulayan Gülhan Altınok, mezun olan çocukların çalışma hayatına atıldığını ve başarılı birer birey olarak yaşamlarına devam ettiğini kaydetti. Çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Gülhan Altınok şunları söyledi:
    "Ülkemiz için eğitimin önemi çok büyük. Her şey eğitimle başlar. Derneğimizin en önemli amacı teşkilat mensuplarımızın okuyan evlatlarına maddi manevi destek olmaktır. Büyük bir gururla söylemek isterim ki, geçtiğimiz eğitim döneminde 694 öğrencimize burs, 130 öğrencimize de bir defaya mahsus eğitim yardımı verdik. Yani derneğimize her müracaat edene ya burs ya eğitim yardımı verdik. Kimseyi mağdur etmemeye, bize uzatılan eli boş çevirmemeye gayret ettik. Onların da bize dönüşleri oldu. O kadar güzel şeyler dediler ki bize, ilk maaşından bize bağış yapmak istediğini söyleyenler oldu, birçok öğrencinin umudu oldunuz diyenler oldu. Bunlar bizim için bir mutluluk ve gurur vesilesiydi. Biz bunları tek başımıza  değil  teşkilatımızın değerli hanımları ile el ele,gönül gönüle adımıza yakışır şekilde yaptık. Sevgiyi de, emeği de, fedakarlığı da, çabayı da bölüşecek ama sonunda gururu da mutluluğu da sevinci de bölüşeceğiz. Evet bugün burada birlik ve beraberlik adına toplandık. Ama bunun yanı sıra öğrencilerimize destek olmak için de birlikteyiz. Bu birlikteliklerimiz devam edecek. Gerekirse her ay yapacağız bu toplantılarımızı. Durmayacağız. Çalışacak, çalışacak, çalışacağız. Biz çalıştıkça, büyüyecek, ilerleyecek ve güçleneceğiz. Biz böyle güçlendikçe evelallah kimse bizim sırtımızı yere getiremeyecek. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, geleceğimize sahip çıkma noktasında da bugün burada bulunarak bizlere çok büyük bir güç verdiniz. Her birinize en kalbi hislerimle teşekkür ediyorum. "

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!