Polis Akademisi zirvede

Güncelleme Tarihi:

Polis Akademisi zirvede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2013 00:00

Üniversiteler arasında düzenlenen hentbol liginde erkeklerde ilk sırayı aldılar. Bayanlarda kupayı 19 Mayıs Üniversitesi kazandı.

Haberin Devamı

2012-2013 sezonu Hentbol Üniversiteler Ligi (Unilig) oynanan play-off maçlarıyla sona erdi. Unilig hentbol erkekler kategorisinde Polis Akademisi, bayanlarda ise 19 Mayıs Üniversitesi şampiyon oldu.
Play-off maçlarının son gününde Polis Akademisi, İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 35-19 mağlup ederek, 5 puanla zirveye çıktı. Diğer maçta ise Celal Bayar Üniversitesi, Trakya Üniversitesi’ni 33-24 mağlup ederek, 4 puanla ikinci sırada yer aldı. Bayanlar Unilig play-off maçlarında seride 1-0 önde olan 19 Mayıs Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi’ni 35-27 mağlup ederek, mutlu sona ulaştı.
Play-off maçları sonunda bayanlarda şampiyon olan 19 Mayıs Üniversitesi’ne madalya ve kupasını Hentbol Federasyonu Başkanvekili Ahmet Kıvrak, erkeklerde birinciliği elde eden Polis Akademisi’ne ise madalya ve kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!