Polatlı'da Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Polatlıda Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 17:18

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Polatlı'da Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek.

Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı Belediyeevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Polatlı'nın Ankara'nın yüz ölçümü bakımından en büyük ilçesi olduğunu, organize sanayi bölgesi ve hububat borsasıyla Türkiye'de ve dünyada adından söz ettirdiğini söyledi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da 1-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Polagri olarak adlandırılacak fuarın Polatlı Şehirlerarası Otobüs Terminali yanındaki belediyeye ait 27 bin dönümlük alanda gerçekleşeceğini ifade etti.

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ise ilçenin tarım gıda ve hayvancılık sektörlerinde önemli bir koordinasyon merkezi olduğunu, Türkiye’de gelişen tarım ürünleri, ekipmanları hakkında halkı bilinçlendirmek, üretici, ihracatçı, ithalatçı ve iş adamlarını bir araya getirmek istediklerini dile getirdi.






Haberin Devamı

Polatlı’da Uluslararası Fuar Düzenlenecek…
Polagri Fuarı 1-4 Haziran Tarihlerinde gerçekleştirilecek
ANKARA(AA) – Ankara’nın Polatlı İlçesinde Belediye ve Ticaret Borsası öncülüğünde Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın 1-4 Haziran tarihlerinde düzenleneceği açıklandı.
İlçedeki oda dernek Başkanlarıyla basın açıklamasında bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın tarihi, kültürel, sanayi ve tarımsal değerlerinin tanıtımı gayesiyle her yıl uluslararası fuar düzenleyeceklerini söyledi.
Organizasyon firmasıyla protokol imzaladıklarını ifade eden Başkan Yıldızkaya, ‘’ Fuar alanı olarak Polatlı terminali yanında E-90 karayolu üzerindeki 27.000 metrekarelik bir Belediyemize ait bir alan. 1-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz POLAGRİ: Polatlı Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarında bu alan kullanılacak. Şehrimizin ortasından geçen Ankara – Eskişehir, İzmir, Antalya karayolundan günlük 25000 araç geçmektedir. Bu yoldan geçen insanların fuarımıza uğrayacağına inanıyorum. Bu sene ilk kez böyle büyük çaplı bir fuar düzenliyoruz. Bundan sonraki senelerde fuarımızı daha da genişleterek düzenli olarak gerçekleştireceğiz.’’ dedi.
Başkan Yıldızkaya, sürekliliği olan, uluslararası çapta , her yıl daha da gelişen fuarlar düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi.
Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ise Polatlı’nın Ankara’nın en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi olduğunu, OSB’leri, Hububat Borsasıyla, Türkiye ve Dünya’da adından söz ettiren bir ilçe olduğunu ifade etti. Tunçer, ‘’ Polatlı’da böyle bir fuarın düzenlenmesi değerlerinin ortaya konması, tanıtımının yapılması açısından önemli bir yer tutacaktır. Fuarın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ diye konuştu.
Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ise, İlçenin tarım gıda ve hayvancılık sektörlerinde önemli bir koordinasyon merkezi olduğunu, Türkiye’de gelişen tarım ürünleri, ekipmanları hakkında halkı bilinçlendirmek, üretici, ihracatçı, ithalatçı ve işadamlarını biraraya getirmek istediklerini dile getirdi.
Polatlı’da Uluslararası Fuar Düzenlenecek…
Polagri Fuarı 1-4 Haziran Tarihlerinde gerçekleştirilecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!