Polatlı'da 'Ankara Tarımsal Sulama Çalıştayı'na 3 bakan katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Polatlıda Ankara Tarımsal Sulama Çalıştayına 3 bakan katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 14:45

Polatlı'da 'Ankara Tarımsal Sulama Çalıştayı'na 3 bakan katılıyor

Haberin Devamı

Metin ÖZDEMİR/POLATLI(Ankara), (DHA)- GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı “Ankara Tarımsal Sulama Çalıştayıö 7 Eylül Perşembe günü saat 09,00'da Polatlı'da gerçekleştirilecek.
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, başkentte ilk kez Polatlı'da yapılacak olan çalıştayın, Ankara'nın tarımsal üretiminin ve ürün deseninin artırılması konusunda etkili olacağını söyledi. Sakarya Nehri Havzası'nın Polatlı kısmında 330 bin dekar tarımsal alanın sulanabildiğini söyleyen Demir, bu hatta her yıl yaşanan sulama krizini sona erdirmek için çabaladıklarını vurguladı. 
GÖKPINAR BARAJI HIZLANDIRILACAK
Aysel Demir, Gökpınar Barajı inşaatının bir an önce bitirilmesini öngördüklerini söyledi. Çalıştayda bu konunun da ele alınacağını söyleyen Demir, “Gökpınar Barajı bittiğinde Sakarya Nehri'nin bu barajdan beslenmesi sağlanabilecek. Ayrıca Polatlı'nın içme suyu ihtiyacı da bu barajdan karşılanacak" dedi. Çalıştaya her üç bakanlığın bürokratları, AK Partili belediye başkanları ve partililer katılacak.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!