Polatlı Devlet Hastanesi'ne 'Anne Dostu ödülü

Güncelleme Tarihi:

Polatlı Devlet Hastanesine Anne Dostu ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 15:43

Polatlı Devlet Hastanesi'ne 'Anne Dostu ödülü

Haberin Devamı

Metin ÖZDEMİR/POLATLI(Ankara), (DHA)- ANNE adaylarını normal doğuma yönlendirmek, zorunlu olmadıkça sezeryanı teşvik etmemekk, gebelik evrelerini hastanede ev ortamındaki konfor seviyesinde geçirmek gibi özellikleri başarıyla yerine getiren Polatlı Devlet Hastanesi'ne 'Anne Dostu Hastanesi' ödülü verildi.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından verilen ödülle, Ankara'da ilk, Türkiye'de altıncı 'Anne Dostu' hastanesi olan Polatlı Devlet Hastanesi'ndeki ödül törenine Türkiye Kamu Hastaneleri Ankara 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Daire Başkanı Sema Sanisoğlu, Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile öteki yetkililer katıldı. Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Polatlı Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan, "Bütün ekip olarak başarıyı yakaladık. Doğum alanında en iyi hizmeti vermek için bütün personelimiz, doktorundan hasta bakıcısına kadar herkesin özverili ve başarılı çalışmasıyla Türkiye'nin altıncı, Ankara'nın birincisi olduk. Hastane yönetimi olarak herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ise "Anne adaylarına iyi hizmet vermek, anne adayını normal doğuma yönlendirmek ve özendirmek, anne adaylarına ev ortamı gibi bir ortamda hizmet verme konusunda elde ettiği başarıyla Polatlı Devlet Hastanesi yönetimini ve personelini kutluyorum" dedi.
Konuşmaların ardından ödül programına geçildi. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Daire Başkanı Sema Sanisoğlu 'Anne Dostu Hastane' ödülünü, Polatlı Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan'a takdim etti. Ardından günün anlamına ilişkin pasta kesildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!