Polat: Fenerbahçe'den özür dilemem

Güncelleme Tarihi:

Polat: Fenerbahçeden özür dilemem
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 11:04

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabetteki gerginlik futboldan sonra basketbola sıçradı.

Haberin Devamı

Olaylı derbi Galatasaray'ın Â

Fenerbahçeli çocuk salondan atıldı        Â

Çıkan olaylardan fotoÄŸraflar      Â

İşte çıkan olayların görüntüleri / WEB TV

MüthiÅŸ maçtan fotoÄŸraflar    Â

Abdi İpekçi'de yaşanan olaylar sonrasında G.Saray Başkanı Adnan Polat çok zor anlar yaşadı. Olaylar öncesine kadar büyük bir keyif ve heyecanla basketboldaki zorlu mücadreleyi seyreden sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, F.Bahçe karşısında basketbolda alınan önemli galibiyete rağmen sevinemediğini vurguladı. G.Saray Başkanı, olaylara neden olan taraftarların yaptıklarını asla tasvip etmediklerini ve çıkan olayların galibiyete gölge düşürdüğünü belirterek duygularını şöyle dile getirdi. "Mükemmel bir maç izliyorduk. İki takım da çok iyi mücadele etti. Kim kazansa kaybedene yazık olacaktı. F.Bahçe'de çok iyi mücadele etti. Çok iyi kadroları var. Bizim 4 katımız bütçe ile takım kurdular. Biz yeni kurulan takımız ve oyuncularımız olağanüstü mücadele ettiler. Ancak birkaç kendini bilmez galibiyetimize leke düşürdü."

Haberin Devamı

G.Saray Başkanı Adnan Polat, olayları çıkaran kendi seyircilerini asla affetmeyeceklerini vurguladıktan sonra ise şöyle konuştu. "Sahaya atlayan kişileri mutlaka emniyete teslim edeceğiz. Ama herşey mükemmel bir atmosferde cereyan ederken, F.Bahçe benchinin arkasında oturan bir kadın, arkasını dönerek taraftarlara el işareti yaptı ve bizim seyirci çığırından çıktı. Yine de seyircinin sahaya atlamaya ve rakip sporcuya saldırması çok çirkin. Ne cesaretle bunu yaptılar? Anlamak mümkün değil."

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, "bu olaylar sonrasında F.Bahçe kulübünden özür dileyecek misiniz" şeklindeki sorumuza ise şu yanıtı verdi. "Çok üzgünüm. Galibiyete sevinemedim. Ama yine de F.Bahçe'den ya da aziz Yıldırım'dan özür dilemem. Biz Saraçoğlu'nda çok tatsız olaylar yaşadık. Onlar özür diledi mi? Derbi öncesinde yemek davetinde bulunduk. Yemek davetimizi bile kabul etmediler. Olaylara neden olanları asla affetmeyeceğim ve sonuna kadar uğraşacağım. G.Saray seyircisi öncü olmalı. Basit tahriklere kapılmamalı. Saha, salon, havuz bu rekabet her yerde var. Ve hepsinde düzeyi korumalı ve G.Saray-F.Bahçe rekabetine yakışır bir şekilde davranmalıyız. Ancak bu sadece bizim çabamızla olmaz. Bütün kulüpler bu konuda çaba göstermeli."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!