Pokemon Go'da yeni önem başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Pokemon Goda yeni önem başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 11:23

Adından sıkça söz ettiren Pokemon Go oyunu festivalin ardından oyuna ekleyeceği Efsanevi Pokemonları açıkladı. İşte oyuna eklenecek efsanevi pokemonlar...

Haberin Devamı

Pokemon Go geliştiricisi Niantic,iki efsanevi Pokemonun oyuncular tarafından yakalanabileceğini açıkladı. Bu iki efsanevi Pokemon ise Lugia ve Articuno olarak duyuruldu. Pokemon Go, oyuna eklenecek yeni efsanevi Pokemonlar ile yeni oyuncuları kendine çekmeyi planlıyor.

Oyuncular efsanevi Pokemonları arenalarda düzenlenecek olan oyunun en üst zorluk seviyesinde bulunan Legendary Raid etkinliklerine katılarak yakalayacak,. Gym’lerin üzerinde Efsanevi Yumurta belirdiğinde 48 saatlik geri sayım başlayacak ve ardından Raid’e katılan ve başarılı sonuçlar alan oyuncular efsanevi Pokemonları yakalayacak.

Lugia, oyuna eklenecek ilk efsanevi Pokemon olarak belirlendi. Ayrıca, festival sırasında Team Mystic, en çok sayıda Pokemon'u yakaladığından, maskotu olan Articuno, Lugia ile birlikte Raid Battles'a ikinci efsane Pokemon olarak katılıyor.

Haberin Devamı

Team Instinct ve Team Valor takımlarının maskotları da Efsanevi Pokemon olarak oyuna eklenecek pokemonlar arasında yer alıyor. Yani Zapdos ve Moltres'in yakında Pokemon Go' ya katıldığını göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!