Pokemon Go çılgınlığı devam ediyor.. Pokemon Go nedir, nasıl oynanır?

Güncelleme Tarihi:

Pokemon Go çılgınlığı devam ediyor.. Pokemon Go nedir, nasıl oynanır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 09:21

Pokemon Go oyunu popülerliğini korumaya devam ediyor. Oyunun ilk çıktığı günden beri takipçi sayısı hızla arıyor. İlk etapta oyuncular Pokemon Go nasıl indirilir ve nasıl yüklenir sorularına cevap arıyorlardı. Şimdi ise teknoloji dünyasındaki Pokemon Go gündemi nasıl oynanır ve bilinmeyenler nedir oldu. Peki Pokemon Go oynarken nelere dikkat edilmeli, oyun indirirken telefonunuzda bir problem olur mu ? İşte Pokemon Go ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde

Haberin Devamı

90'lı yılların ortasında televizyonlarda gösterilmeye başladığından beri tüm çocukların ekranlara kitlenmesini sağlayan Pokemon, 20 yılı aşkın serüveninin ardından telefonlarda da yerini aldı. 1996 yılında, Nintendo'nun Gameboy adlı taşınabilir oyun konsolu ile hayatımıza giren Pokemon, bugüne kadar sadece Nintendo'nun diğer taşınabilir oyun konsolları üzerinden oynanabiliyordu. 2016 yılında 20. Yılını kutlayan Pokemon, Pokemon Go adı altında artık Android ve iOS tabanlı akıllı telefonlar üzerinden de oynanabilir hale geldi. 


Pokemon Go piyasaya sürüldüğü andan itibaren sadece 1 haftada yüz milyonlarca insanın elinden düşürmediği bir oyun olmayı başardı. Oyun bu kadar popüler hale geldiği için oyun ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi bu bilgilendirici yazı içerisinde sizler için derledik. Pokemon Go Nedir? Pokemon Go, çocukken pek çoğumuzun sahip olduğu Nintendo Gameboy'lar üzerinde oynadığımız Pokemon oyunlarının, Android ve iOS için geliştirilmiş halidir. 

Yazının devamı için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!