Point Hotel Barbaros'tan şarap tadımı ve yemek uyumu semineri

Hürriyet Haber
12.05.2011 - 16:03 | Son Güncelleme: 12.05.2011 - 16:03

Point Hotel Barbaros, ‘Point Gurme’ konseptiyle, kişilerin yeme-içme konusunda farklı kültürleri denemesi ve tanıması amacıyla şarap tadımı ve yemek uyumu seminerlerine başlıyor.

Geleneksel olarak devam etmesi planlanan seminerler, dünyaca ünlü sommelier ve şefleri biraraya getirecek.

İlki 14-17 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenecek ‘Şarap Tadımı ve Yemek Uyumu Semineri’nde şarapseverler, dünyanın en geniş ve en önemli kaliteli şarap bölgelerinden biri olan Bordeaux’yu, şaraplarının özelliklerini, tadım ve servis tekniklerini, Dünyanın En İyi Sommelier’s derecesine sahip birçok ünlü sommelier yetiştiren Master Sommelier Annie Crouzet’den öğrenecekler.

Katılımcılar, bu günler kapsamında 17 değişik şarabı tanıyacak ve tadacaklar.

Şarapseverlere bu eğitimin hemen ardından da Point Hotel Barbaros için tasarlanıp kreasyonu yapılacak “Özel Barbaros Menüsü” sunulacak.

 

Etiketler:


    EN ÇOK OKUNANLAR

      Sayfa Başı