Polis özel harekat (PÖH) sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Polis özel harekat (PÖH) sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 10:42

Özel harekat (PÖH) sözlü mülakat sonuçları için adayların beklentisi devam ediyor. 2016 yılının son günlerinde fiziki mülakatlar için süreci başlayan polis özel harekat (PÖH) için sözlü mülakatlar tamamlandı. Bu mülakatların tamamlanmasının ardından adaylar, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan PÖH sözlü mülakat sonuçları için beklenti içerisine girdi. Peki, özel harekat sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konu hakkında geçtiğimiz haftalarda yaptığı o açıklama

Haberin Devamı

PÖH mülakat sonuçları için açıklama bekleyen binlerce aday, Polis Akademisi internet sitesi aracılığıyla yapılacak olan duyuruyu bekliyor. Özel harekat birimine toplam 10 bin kişilik bir kadro takviyesi yapmaya hazırlanan Polis Akademisi, sözlü mülakat sonuçlarını adaylara duyurmak için çalışmalarını tamamlıyor. Peki, PÖH mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, özel harekat sözlü mülakat sonuçları hakkında bazı detaylar

Polis Akademisi tarafından gerçekleştirilen 10 bin Polis Özel Harekat sözlü mülakat sınavlarının sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Sonuçların açıklanmasıyla ilgili Süleyman Soylu, birkaç hafta önce bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Soylu açıklamasında, "Mülakatlar bitti, son düzenlemeler yapılıyor, çok yakın zamanda sonuçlar açıklanacak" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Yeni alımların yapılacağına da işaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, alımların özel harekat sınıfında olacağına işaret etti.

POMEM BAŞVURUSU 28 NİSAN'DA SONA ERDİ

Alımların az olması dolayısıyla yeniden ilan sürecini başlatan Polis Akademisi, duyuruda şu ifadelere yer vermişti;

"2017 yılı 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 03-14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur.

Ancak, ülkemizde yapılacak olan referandum oylaması nedeniyle oluşan hareketlilikten dolayı bazı adayların ön başvuru işlemlerini gerçekleştirememesi ve başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle  20. Dönem POMEM ön başvuru işlemleri 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

 

BAKMADAN GEÇME!