Pogba bu kez de Barça'nın iştahını kabarttı

Güncelleme Tarihi:

Pogba bu kez de Barçanın iştahını kabarttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2015 14:24

İspanya'da Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Sport ve Mundo Deportivo gazeteleri Juventus'un Fransız yıldızı Pogba'nın Barcelona yolunda olduğunu iddia etti. Ancak yıldız oyuncu için kısa süre önce PSG ve Real Madrid'e de 'evet' dediği yönünde haberler yapılmıştı. Sonuç ne olursa olsun transfer döneminin en gözde oyuncusunun Pogba olacağı kesin.

Haberin Devamı

Katalan Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen Sport Gazetesi bugünkü manşetini “Pogba, Barça’ya evet dedi” ifadeleriyle verirken, Fransız yıldızın 2016 yılı için FC Barcelona’ya söz verdiğini belirtti. Gazete ayrıca Xavi’nin boşluğunu Pogba ile doldurmak isteyen FC Barcelona’nın yıldız oyuncunun menajeri Mina Raiola ile haftalar önce görüştüğünü ve 80 milyon Euro’ya el sıkıştıklarını öne sürdü.

Bir diğer Katalan gazetesi Mundo Deportivo da Xavi’nin ardından operasyon için harekete geçen Barça’nın ilk sıraya Pogba’yı koyduğunu yazdı. Pogba’nın yanı sıra Xavi’nin alternatifleri arasında Borussia Dortmundlu İlkay Gündoğan’ın yer aldığı belirtildi.

Pogba bu kez de Barçanın iştahını kabarttı


Geçtiğimiz günlerde Fransız basınında yer alan haberlerde ise PSG'nin başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin Pogba ile görüştüğü ve genç oyuncunun 'evet' dediği iddia edilmişti. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi ise İspanyol ekibin Pogba ile çok yakından ilgilendiğini yazmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!