Podolski'de sıcak saatler

Güncelleme Tarihi:

Podolskide sıcak saatler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 14:07

Yıllık 9 milyon euro önerisinin Lukas'ın da aklını çeldiği belirtiliyor. Başkan Özbek, 'Yazılı teklif yok' dese de yöneticiler, "Shanghai ciddi. Podolski de Melo gibi transferin son gününde gidebilir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Lukas Podolski'ye Çin yolu göründü. İlk FOTOMAÇ gazetesinin yazdığı, Bild'in ise önceki gün duyurduğu Shanghai Shenhua yıllık 9 milyon euro'dan 3 yıllık önerisinin 'doğru' olduğu ortaya çıktı.

Çin ekibinden yetkililerin, Almanya'da Podolski'nin menajeriyle pazarlıkları sürdürdüğü, ikna etmeleri halinde hemen Galatasaray'la temasa geçecekleri belirtiliyor.

Başkan Dursun Özbek, dün konuyla ilgili, "Ciddi bir şey olsaydı, bana ulaşırdı. Ama şu ana kadar benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok" dese de, FOTOMAÇ'a konuşan bazı yöneticiler, "Shanghai bu işte çok ciddi. Podolski de tıpkı Melo'da olduğu gibi transferin son gününde takımdan ayrılabilir" ifadesini kullandılar.

EVİNİ BOŞALTMIŞTI

Podolski, geçtiğimiz günlerde Bebek'te oturduğu evini boşaltma kararı almış ve emlakçısı aracılığıyla peşin ödediği 5 aylık kirasını geri istemişti. Alman oyuncunun, takım içinde de doğru dürüst kimseyle konuşmadığı ve ayrılma fikrine sıcak baktığı konuşuluyor. Mustafa Denizli'nin de Lukas Podolski'yi çok fazla tutmadığı ve satılmasına karşı çıkmayacağı dile getiriliyor.

Haberin Devamı

RENK VERMEDİ!

Podolski dün twitter'dan, "Çin'e gideceğim yönünde basında benim ağzımdan yer alan haberler doğru değil. Böyle şeyleri nasıl yazıyorlar, inanılmaz" açıklamasını yaptı. Panzer'in bir gazetede çıkan, "Kevin'ın (Grosskreutz) yaptığı yanlışı yapmam. G.Saray'da kalsaydı belki de Euro 2016'da milli formayı giyecekti. Şimdi kadro dışı kaldı. Sezon sonu bir teklif gelirse düşünebilirim" sözlerini hedef aldığı belirtilirken, Shanghai iddialarını kesin bir dille reddetmemesi ise dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!