Podolski tamam sıra Arsenal’de

Güncelleme Tarihi:

Podolski tamam sıra Arsenal’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2015 01:35

Ocak ayında Abdurrahim Albayrak’ın transferini bitirdiği Podolski, yabancı kontenjanı yüzünden gelememişti. Şimdi futbolcu ile 3 yıllığına el sıkışan Cimbom, Arsenal’e 3.5 milyon Euro teklif etti.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 5 ay önce Galatasaray’a ‘evet’ diyen Podolski, ikinci kez aynı yanıtı verdi. Hücum hattına dünyaca ünlü bir yıldız almak için G.Saray, Podolski ile anlaştı. Artık transfer, Arsenal’in tavrı ve isteklerine kaldı. Inter’de kiralık olarak forma giydiği sezonun ikinci yarısını başarılı geçiremeyen ve Arsenal’e geri dönen Lukas Podolski’nin gitmek istediği biliniyordu.
Pato’nun transferi için hem Corinthians, hem de Sao Paulo’yu ikna etmesi gereken Cimbom, işin zorluğu nedeniyle Alman oyuncuya yoğunlaştı.

İNGİLİZLERİN TALEBİ: 4.5 MİLYON EURO

GEÇTİĞİMİZ Ocak ayında Abdurrahim Albayrak, Podolski’nin transferini bitirmişti. Ancak oyuncunun transferi, Pandev ya da Dzemaili’nin gönderilememesi üzerine kontenjana takılmıştı. Aslan, Alman golcü ile 3.2 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat yapmak üzere anlaştı.

Haberin Devamı

Arsenal’e 3.5 milyon Euro teklif yapan Galatasaray, beklemeye geçti. Oyuncu ile anlaşan Cimbom’dan, Arsenal’in bonservis talebinin 4.5 milyon Euro olduğu ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!