« Hürriyet.com.tr
MENÜ

Podolski ilk gün çay, köfte, sucuk istedi

G.SARAY’ın başarılarının perde arkasındaki pay sahiplerinden biri de staff ekibi… Malzemeciler Hasan Çelik, Veli Mığlı, aşçı Bülent Çelik, güvenlik görevlileri Yalçın Aydemir, Uğur Özcücük, Servet Kaynar, ulaştırma görevlisi Feyyaz Yalçın ve fotoğrafçı Ali Kemertaş yaşadıklarını anlattı:

Hürriyet Haber
SON GÜNCELLEME

Bülent Çelik: “14 yıldır G.Saray’ın aşçısıyım. Oyuncular en çok kuru fasulye, pilav sever. Podolski gelir gelmez, çay, köfte, sucuk istedi.”
Hasan Çelik: Ailemizden çok futbolcularla vakit geçiriyoruz. Yeni teknoloji nedeniyle işimiz kolaylaştı.
Veli Mığlı: “Selçuk yeni ayakkabı giyemez. Makinede ayakkabısını açıyoruz. Zemine göre ayakkabı ayarlarız.”

ÖZBEK ÇOK ÇALIŞKANDIR

ÇANAKKALE Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile lisede başlayan arkadaşlıklarının yıllardır sürdüğünü belirterek, “Çok çalışkandır. İyi bir Galatasaray izleyeceğiz” dedi. Gökhan, şunları söyledi:
“Dursun Özbek‘in kafası matematik ve fene çalışırdı. Talimhane’de yedek parçacılık yaptı. Biz de Çanakkale’de yedek parça satıyorduk ve onun müşterisi oldum. Sonra otelciliğe başladı. Taksim’de otelciliği o başlattı. Bu girişimciliği G.Saray’a da yansır.”


Bunları da Beğenebilirsiniz