PlayStation 4 Slim satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

PlayStation 4 Slim satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 10:27

Sony'nin yeni ve ince yapıya sahip PlayStation'ı PlayStation 4 Slim, n11.com’da satışa çıktı. İşte PlayStation 4 Slim'in özellikleri ve fiyatı...

Haberin Devamı

Eylül ayının ilk haftasında Sony, gerçekleştirdiği PlayStation Meeting etkinliğinde yeni nesil oyun konsolları PlayStation 4 Slim ve PlayStation 4 Pro'yu tüketicilerle tanıştırdı. Oyun severlerin karşısına daha ince ve taşınabilir bir yapıda çıkan PlayStation 4 Slim, e-ticaret platformu n11.com’da satışa sunuldu.

1.299 TL’lik satış fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunulan yeni model, klasik PlayStation 4 modelinin daha ince ve şık modeli olarak görülüyor.

Yıllar önce çıkan klasik PlayStation 4'ün ince modeli olan PS4 Slim, üst tarafındaki şık ışık barıyla dikkat çekiyor. 2013'te çıkan PS4'ten yüzde otuz daha küçük boyutuyla da gönülleri fetheden PS4 Slim, orijinal PS4’te bulunan optik ses çıkışını da bulundurmuyor. Cihaza eklenen 5GHz wi-fi desteği tüketicileri sevindirirken, hard disk değişiminin artık daha kolay gerçekleşmesi de PS4 Slim’in sunduğu yenilikler arasında gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!