PlayStation 4 Neo'nun fiyatı dudak uçuklattı!

Güncelleme Tarihi:

PlayStation 4 Neonun fiyatı dudak uçuklattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 07:07

Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 4 Neo ön sipariş yoluyla satışa çıktı. Fiyatı ise PlayStation 4' kıyasla bir hayli yüksek.

Haberin Devamı

Sony kanadından uzun süredir beklenen 4K destekli yeni konsol PlayStation Neo'nun doğrulanmasından kısa süre sonra konsol ön siparişe açıldı. 4.5 söylentilerine karşın Neo ismiyle lanse edilen yeni konsol teknik özelliklerinin duyurulmasından sonra büyük merakla bekleniyordu.

PlayStation 4 Neonun fiyatı dudak uçuklattı


PLAYSTATION NEO ÖN SİPARİŞ FİYATI

PlayStation Neo adıyla lanse edilen yeni konsol 999 dolarlık uçuk bir fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Önceki nesil konsol fiyatları ile karşılaştığında oldukça büyük bir fiyat farkı olan PlayStation Neo'ya verilen bu fiyatın ilerleyen günlerde onaylanacağı belirtilmiş durumda.

Konsol üreticisi Sony tarafından herhangi resmi bir açıklama yapılmasa da, Ebgames üzerinden açılan ön sipariş halen aktif durumda. Oldukça uçuk bir rakam ile açılan ön sipariş için ilerleyen günlerde nasıl tepkiler geleceği ise merak konusu.

PlayStation 4 Neonun fiyatı dudak uçuklattı


PLAYSTATION 4 NEO'NUN ÖZELLİKLERİ

PlayStation 4.5 Neo özellikleriPlayStation 4.5 Neo'nun 8 çekirdekli 2.1 GHz hızında çalışan Jaguar işlemci ile gelmesi bekleniyor. PlayStation 4 işlemcisinden frekans açısından hızlı olan yeni işlemci daha akıcı bir deneyim sunacak.

Oyunlarda büyük önem taşıyan grafik biriminde ise tercih yine AMD'den yana. PlayStation 4.5 Neo'da geliştirilmiş AMD GCN yer alacak ve bu GPU 911 MHz hızında çalışacak.

RAM bölümünde ise yine PS4'teki gibi 8 GB GDDR5 kullanılacak ancak okuma hızı 218 GB/s olacak.

Shiftdelete.net'in haberine göre 4K oyun deneyimi sunması beklenen PlayStation 4.5 Neo'un, geriye dönük uyumu olup olmayacağı bilinmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!