PlayStation 4 Neo ne zaman satışa çıkıyor?

Güncelleme Tarihi:

PlayStation 4 Neo ne zaman satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 07:38

PS4'ün donanımında vites yükselterek yeni bir oyun konsolu versiyonu sunmaya hazırlanan Sony'nin bu yeni konsolu PS4 Neo ne zaman tanıtılacak ve hangi tarihte satışa çıkacak?

Haberin Devamı

PS4 üç yaşını doldurmuş durumda ancak oyun sektöründe hala zirvede olduğu, bu hafta düzenlenen E3 2016 etkinliğinde bir kez daha görülmüş oldu. Tabi bu durum Sony'nin yeni adımlar atmasına bir engel değil ki Sony de bu adımları atıyor.

İşte bu bağlamda daha gelişmiş özelliklerde bir PS4 oyun konsolu sunacak olan Sony'nin karşımıza PS4 Neo ile çıkacağı daha önceden resmiyet kazanmıştı. Peki Sony'nin merakla beklenen yeni konsolu ne zaman satışa çıkacak?

PlayStation 4 Neo ne zaman satışa çıkıyor


Birkaç kaynaktan gelen bilgilere göre Sony, yeni nesil konsolunu yıl sonuna doğru satışa sunmayı planlıyor. Sony'nin bu konudaki rakibi Microsoft, önümüzdeki yıl Project Scorpio adındaki yeni oyun konsolunu tanıtacak. Microsoft cephesi tarafından ''şimdiye kadar yapılmış en güçlü oyun konsolu'' şeklinde sarfedilen Project Scorpio'nun bu konuda rakibi olacak olan Sony, bu sebeple erken bir adım atacağa da benziyor.

Eğer söylentiler doğru ise, yani Sony, PS4 Neo'yu yıl sonunda satışa sunmayı planlıyorsa, konsolun tanıtımı için üç farklı etkinlik ön plana çıkıyor. Gamescom, Tokyo Games Show ya da Paris Oyun Haftası. Bakalım bu etkinliklerden hangisi PS4 Neo'nun tanıtımına ev sahipliği yapacak?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!