PlayerUnknown's Battlegrounds satışa çıkmadan rekoru kırdı

Güncelleme Tarihi:

PlayerUnknowns Battlegrounds satışa çıkmadan rekoru kırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 09:38

PlayerUnknown's Battlegrounds hünüz piyasaya bile çıkmadan satış rekorları kırmaya devam ediyor! Steam'ın verilerine göre aktif olarak 5.1 milyon oyuncuya ulaştı.

Haberin Devamı

İyi bir fikir ve doğru atılan adımlar oyun dünyasında başarıyı getiriyor. Bu güzel fikirlerin en son örneklerinden biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds sadece 4 ayda müthiş bir başarıya imza attı.Geliştirici Bluehole yaptığı resmi açıklama ile PlayerUnknown's Battlegrounds'un resmi satış rakamlarını açıkladı. Steam Spy data verilerine göre ise, oyun aktif olarak tam 5.1 milyon kişi tarafından oynanıyor. 

Son kişi kalana kadar savaşılan multiplayer shooter oyunu Battle-Royale'den esinlenerek oluşturuldu. Şimdiden son yılların en başarılı bağımsız yapımlarından biri olmayı başardı.Henüz erken erişimde olan PlayerUnknown's Battlegrounds'un çıkış tarihi defalarca ertelense de yapımcılara göre 2017'nin son çeyreğinde tam sürüm olarak satışa sunulacak. Bu tarih aralığının ise 1 Ekim - 31 Kasım arası olması bekleniyor.

Haberin Devamı

OYUNUN BAŞARISININ ALTINDA YATAN SEBEP NE?

PlayerUnknown Battlegrounds'ın başarısının en büyük nedeni oyunucunun vakit kaybı yaşamaması olarak gösteriliyor. 100 oyuncunun tamamı oyun arenasına indiğinde, oyunculara o kısa sürede engel olmayacak, karışıklık yaratmayacak bir alan veriyor. Oyuncu eğer ilk dakikalarda bir silah bulamazsa genellikle ölüm ile karşılaşıyor. Öte yandan, zaman geçtikçe küçülen oyun arenası sürekli olarak oyuncuları merkeze ve birbirlerine doğru yönlendiriyor. Ayrıca, oyuncuların hareket alanlarını kontrol edebilmek için hava saldırıları gerçekleştiriliyor. 

BAKMADAN GEÇME!