Playboy rolüne fazla kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Playboy rolüne fazla kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 00:00

ÜNLÜ aktör Leonardo Di Caprio (38), ‘Muhteşem Gatsby’ filminde milyoner playboy Jay’i canlandırdıktan sonra oynadığı karakteri benimsedi.

Haberin Devamı

Di Caprio’nun, Entourage dizisinin yıldızı Kevin Conolly ile bir restoranda sohbet ederken, filmin çekimlerinin başlamasından bu yana 7 ünlü modelle ilişkiye girdiğini kabul ettiği öne sürüldü. Leonardo Di Caprio Muhteşem Gatsby filmi başlayana kadar Gossip Girl dizisinin yıldızı Blake Lively (25) ile 5 ay süren bir ilişki yaşadı. Ardından önce Avustralyalı model Alyce Crawford (22), daha sonra da model Kendal Schuler (21) ile birlikte görüldü.

SAYISIZ KADINLA İLİŞKİ

Leonardo daha sonra İtalya’nın en seksi iç çamaşırı modellerini Avustralya’daki evine davet etti. Romanya doğumlu Madelina Ghenea (24) Leonardo Di Caprio’ya eşlik eden isimdi, ancak o da uzun süre ünlü aktörün tek gözdesi olarak kalamadı. Leonardo Di Caprio sahildeki evinde dünyanın en güzel kadınlarından 80’inin davetli olduğu bir parti verdi. Victoria’s Secret modeli Erin Heatherton, Barbara Palvin (19) ve Margot Robbie (22) ile de birlikte oldu. Son olarak Heather Hann (25) ile görülen Di Caprio’nun bir yıl içinde sayısız kadınla ilişki kurduğu düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!