Plastik cerrahide yeni yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Plastik cerrahide yeni yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 14:48

Plastik cerrahide yeni yıl kutlaması

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda, geleneksel yeni yıl kutlaması yapıldı.

Kutlamada Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan, Prof. Dr. Ömer Özkan, başhekim yardımcıları Prof. Dr. Neval Boztuğ Uz, Doç. Dr. Muhittin Yaprak, Hastane Müdürü Doç. Dr. Mustafa Yıldırım, asistan, hemşireler, anabilim dalı çalışanları, Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ve Turan Çolak da yer aldı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin çok büyük bir kurum olduğunu vurgulayan Başhekim Bülent Aydınlı, "Acısıyla tatlısıyla 2017'ye veda ediyorum. Yeni yıl ümit demek, başlangıç demek. Hastanemiz bugüne kadar güzel işlere imza attı. Başarılı çalışmaların ortaya çıkmasında bütün çalışma arkadaşlarımızın payı var. Gelecek yılın da tüm arkadaşlarıma sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan ise "2017'de planladığımız yeni operasyonları yeni yılda hayata geçirmek en büyük temennimiz. Biz güçlü bir ekibiz. Bir aile olarak yeni yılda herkese huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!