Plantronics'ten yeni kulaklık: BackBeat PRO2

Güncelleme Tarihi:

Plantronicsten yeni kulaklık: BackBeat PRO2
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 12:02

Kablosuz kulaklık pazarında yeni ürünleriyle dikkat çeken Plantronics, 24 saat kesintisiz kullanım özelliğiyle BackBeat PRO2’yi satışa sundu.

Haberin Devamı

Plantronics’in son olarak geliştirdiği BackBeat PRO2, iyi performansı ile kesintisiz 24 saat kullanım imkanı sunuyor. Özellikle pil ömrü ile ön plana çıkan BackBeat PRO2’de 3,5 jak girişli kablosuyla müzik dinlemeye veya film izlemeye kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Bluetooth 4.0 teknolojisine sahip BackBeat PRO2, 100 metrelik kapsama alanına sahip. Aynı anda iki cihaza birden bağlanabilen BackBeat PRO2 ile telefonunuza gelen çağrıları da cevaplayabiliyorsunuz. Üstelik BackBeat PRO2, gürültü engelleyen mikrofonu sayesinde karşı tarafa net bir ses akışı sağlıyor. BackBeat PRO2 yaklaşık 289 gram ağırlığı ile BackBeat PRO’dan yüzde 15 daha hafif.

Plantronicsten yeni kulaklık: BackBeat PRO2

Özellikle basları daha iyi duymanızı sağlayacak BackBeat PRO2, özel dizaynı sayesinde kulağa tam oturan bir açıya sahip. Aktif gürültü engelleyici özelliğini de görebileceğiniz ürün, dış sesleri izole ederek dinlediğiniz müziğe, izlediğiniz filme veya telefon görüşmenize tam konsantrasyon sağlıyor. BackBeat PRO2, kalan pil seviyesini, ses seviyesini, bağlantı durumunu 12 farklı dil seçeneği ile kulağınıza fısıldıyor.

Haberin Devamı

Plantronics’in özel üretim BackBeat PRO2 SE modeli ise farklı bir alternatif oluyor. Daha açık tonlarda dizayn edilen BackBeat PRO2 SE, özel sert taşıma kutusuyla kulaklığı olası darbelerden korumaya yönelik geliştirilmiş. NFC özelliği ile BackBeat PRO2’den farklılaşan BackBeat PRO2 SE, ilk bağlantı için NFC destekli telefonlara bir kez temas ettirmeniz yeterli.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!