Planörler Riva’da yarıştı

Motorsuz uçurulan ve uzaktan kumandayla yön verilen F3J Eurotour Contest Model Planör Yarışları’nın bu yılki ilk ayağı, geçtiğimiz hafta Riva’da tamamlandı.

Yarışların Türkiye ayağına ıngiltere, Norveç, Bulgaristan, Hırvatistan, Rusya, Slovenya, Almanya, KKTC ve Çek Cumhuriyeti’nden yarışmacılar katıldı. 12 yarış sonucunda toplanan puanlarla genel klasman belirlenecek. Slovenya’da eylül ayında yapılacak final yarışlarıyla da bu yılın birinci ülkesi belli olacak.
Riva’daki yarışlara milli takım pilotlarımız Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Esra Koç, Ilgaz Kalaycıoğlu, Serdar Cümbüş, Diren Üstündağ ve Murat Esibatır katıldı. Mustafa Koç, “Riva’da sık sık antrenman yaptık. ıki kamp devresi yaşadık. Planör uçurmanın çok zorlu bir spor olduğunu kabul etmek gerekir. Bu nedenle de çok iyi hazırlanmak lazım” dedi.

İkinci şube Etiler’de

Müşterileri arasında Nurgül Yeşilçay, Hadise, Mustafa Sandal, Emina, Ferhat Göçer, Ebru şallı, Deniz Akkaya ve Seda Sayan gibi birçok ünlü ismin bulunduğu Luxury Fitness’ın Astoria Alışveriş Merkezi’nden sonraki ikinci şubesi, Etiler Bellevue’de açıldı.
Luxury Fitness Bellevue, spor, spa, kişisel bakım, eğlence ve yeme-içme hizmetleri sunuyor. Spor merkezinin en son teknoloji ürünü ekipmanlarla donatılan yeni şubesinde de yurtdışından sertifikalı uzman eğitmenler yer alıyor.

Antik’te plaj keyfi

İstanbul’un bilinen balık restoranlarından Büyükçekmece’deki Antik-İsmet’in Yeri, çocuklu ailelerin ilk tercih ettiği yerlerden biri. Aileleri çok önemsediğini söyleyen mekanın işletmecisi İsmet Şen, “Burası sadece bir restoran değil, aynı zamanda ailelerin çocuklarıyla gelip, hoş vakit geçirebileceği bir yer. Mekanımız ormanlık bahçesiyle ve oyun parkıyla çocuklara eğlenceli saatler vaat ediyor. Havalar biraz daha ısınınca plaj bölümünü de açacağız ve plaj yarışmaları düzenleyeceğiz” dedi.

55’inci yıla muhteşem davet

Borusan Holding’in patronu Asım Kocabıyık ile eşi Nurhan Kocabıyık, 55’inci evlilik yıldönümlerini Beşiktaş Çırağan Sarayı’nda verdikleri bir davetle kutladı. Asım-Nurhan Kocabıyık çiftini bu mutlu günlerinde 200’e yakın dostu yalnız bırakmadı. Salonda kurulan yedi adet barkovizyondan, çiftin 55 yıllık birlikteliklerinin fotoğrafları ve görüntüleri davetlilere izlettirildi.

En ‘has’ golf turnuvası

Geleneksel hale getirilmesi düşünülen Kadir Has Vakfı Golf Turnuvası’nın ilki, geçtiğimiz hafta sonu ıstanbul’da gerçekleştirildi. Golf sporunu geniş kitlelere duyurmayı ve yaymayı hedefleyen turnuvanın ilkine, 176 golf oyuncusu katıldı. Erkekler, bayanlar, gross, senior ve junior kategorilerinde yapılan yarışmalar sonucu, kazananlara çeşitli ödüller verildi.
Yılın en başarılı caddy’si (golfçülerin çantasını taşıyan kimse), Kadir Has Üniversitesi’nden eğitim bursu kazandı. Ayrıca Kadir Has Üniversitesi’nde bir golf takımı kurulmasına karar verildi.
Yazarın Tüm Yazıları