Plaket yerine, kitap verildi

Güncelleme Tarihi:

Plaket yerine, kitap verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 17:51

- Afyonkarahisar'da, plaket takdimi yerine vali, belediye başkanı ve il genel meclisi başkanına, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Hüseyin Besli ve Ömer Özbay'ın kaleme aldığı kitaplar hediye edildi

Haberin Devamı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, 112 Acil Sağlık hizmetlerine kazandırılan 5 adet ambulansın teslim töreninde plaket takdimi yerine vali, belediye başkanı ve il genel meclisi başkanına, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Hüseyin Besli ve Ömer Özbay'ın kaleme aldığı kitaplar hediye edildi.

Afyonkarahisar 112 Merkez İstasyonu'nda gerçekleştirilen törende, İl Özel İdaresi tarafından alınan 4 adet ambulans ile gurbetçiler ve Gömü beldesi halkının aldığı bir adet ambulans, Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Törenin ardından, Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, ambulansları inceledi.

Daha sonra 112 Merkez İstasyonu'na geçen Güner, Çoban, Sel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur ile Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin'e, Sağlık Müdürü Necip Yemeneci tarafından plaket takdimi yerine kitap hediye edildi.

Haberin Devamı

Başbakan Davutoğlu'nun "Stratejik Derinlik" kitabı ile Hüseyin Besli ve Ömer Özbay'ın kaleme aldığı Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yolcuğunu anlatan ''Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan'' kitabında, "İl Özel İdaresi tarafından alınan 4 adet ambulans ile Gömü kasabasının halkı ve gurbetçileri tarafından hibe edilen bir adet ambulansın dağıtım töreni anısına" yazılı not yer aldı.

Güner, söz konusu uygulamanın kentte örnek olmasını temenni etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!