Plaket törenine telefon arası

Güncelleme Tarihi:

Plaket törenine telefon arası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 23:24

İstanbul Kongre Merkezi’nde 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasını kısa tuttu.

Haberin Devamı

Zaman zaman öksüren Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının hemen ardından gerçekleştirilecek plaket törenine katılması bekleniyordu. Ancak Erdoğan sunucunun yanına gidip bir süre için izin istedi. Ardından da kürsüden inip salon dışına çıktı.

Bu sırada sunucu Erdoğan’ın geri geleceğini, salondakilerin ayrılmaması gerektiğini anons etti. Bir süre sonra sunucu Erdoğan’ın önemli bir telefon görüşmesi için ayrıldığını kısa bir süre sonra geri döneceğini söyledi. Erdoğan yaklaşık 2 dakika sonra dönüp plaket törenine katıldı.

3.5 YIL SONRA

Haberin Devamı

DEPREME dayanıksız olduğu için 3.5 yıl önce yıkılarak yeniden yaptırılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, dün açılırken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da cuma namazını burada kıldı.

Plaket törenine telefon arası

Yağmur altında bekleyen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı “Sizleri bu rahmetten yoksun kılmak istemem. Yağmur yağıyor, kaçılmaz. Fakat dekanımız projeyle ilgili verecek” diyerek ayrıldı.(Aziz ÖZEN / İSTANBUL)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!