Plajlarda son saate kadar tatil keyfi

Güncelleme Tarihi:

Plajlarda son saate kadar tatil keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 14:53

Plajlarda son saate kadar tatil keyfi

Haberin Devamı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA) - RAMAZAN Bayramı tatilini Tekirdağ'da geçiren vatandaşlardan bazıları evlerine dönmek için yola çıkarken, bazıları ise denizin ve güneşin tadını son saatlere kadar çıkarmaya devam etti.
Bayram tatili için Tekirdağ'ın Kumbağ, Şarköy ve Uçmakdere plajlarına gelen vatandaşlardan bazıları, evlerine dönmek için bugün araçları ile yola çıkarken, bazıları ise son ana kadar tatile devam etti. Özellikle Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi’ne bağlı tatil beldesi Kumbağ'da plajların öğleden sonra bile kalabalık olması dikkat çekti. İstanbul'dan ailesi ile Tekirdağ'a gelen Ahmet Yılmaz, denize girmeye ve güneşlenmeye devam ettiklerini belirterek şöyle dedi:
"Tatil güzeldi. Burası da güzel ancak tatil süresince çok fazla insan burayı tercih etti. Bazıları kumların üzerinde konakladı. Konaklama alanları yetersiz. Biz de mecburen son gün de olsa tatilin tadını çıkarmaya devam ediyoruz. Sonuçta döneceğimiz yer yakın. İstanbul'a gideceğiz ve gece yola çıkmayı planlıyoruz."
Öte yandan, tatilin son günü olan pazar günü yaşanacak yoğunluğa karşı trafik ekipleri geçiş güzergahlarında önlem aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!