Plaj futbolunda şampiyon belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Plaj futbolunda şampiyon belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 14:01

Plaj futbolunda şampiyon belirlendi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) ve Manavgat Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbolu Ligi Manavgat Etabı sona erdi.

Manavgat'ın Boğaz Otel sahilinde gerçekleştirilen 20 müsabakada 13 takım 156 sporcuyla mücadele etti. Yerli ve yabancı yüzlerce kişinin izlediği 7 günlük turnuvanın final maçında Cenaze İşleri ile mücadele eden Özba Yapı İnşaat Takımı 6-2'lik galibiyetle şampiyon oldu.

5 gün süren ön eleme maçlarının ardından yarı finale kalan 4 takım izleyicilere kıran kırana bir mücadele izletti. Yapılan maçlar sonucunda namağlup bir şekilde şampiyonluğunu ilan eden Modhouse Özba Yapı Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Manavgat Belediyesi Cenaze İşleri Takımı ise ikinci oldu. Real Yapı ve Kültür Sosyal İşleri arasında oynan mücadeleyi Real Yapı 10-8 kazanarak üçüncü oldu. Attığı 16 golle Real Yapı'dan Alihan Ünal gol kralı olurken, turnuvanın en değerli kalecisi Modhouse Özba Yapı Takımı'ndan Elçin Qasimov, en değerli futbolcu ise yine aynı takımdan Maciuca Marian oldu.

Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa, sporculara madalya ve hakemlere de plaketleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi. Manavgat'ın futbolu sevdiğini belirten Başkan Sözen, "Biz de bu sevgiyi karşılıksız bırakmamak için çalışmaya devam ediyoruz. Böyle değerli takımların olduğu Manavgat'ımızda plaj futbolu da önemli noktalara geldi. Burada ter döken tüm sporcu kardeşlerime ve bu organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!