PKK'dan hastaneye bile bomba

Güncelleme Tarihi:

PKKdan hastaneye bile bomba
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 10:47

Eli kanlı terör örgütü hedef gözetmeksizin saldırmaya devam ediyor. Şemdinli'de gece saatlerinde PKK'lı teröristler ilçe merkezinde bomba yüklü aracı patlattı. Patlamanın yarattığı tahribat gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın şiddetiyle birçok ev ve iş yeri ile İlçe Devlet Hastanesi, Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında hasar oluştu. Devlet Hastanesinin doğum, acil, yeni doğan ve hemodiyaliz servisi ve ameliyathane büyük hasar gördü.

Haberin Devamı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, teröristlerce infilak ettirilen patlayıcı yüklü aracın yol açtığı hasar, gün aydınlanınca ortaya çıktı.

PKKdan hastaneye bile bomba




Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesi'nin bulunduğu Serment Caddesi'nde dün gece saatlerinde bomba yüklü araç infilak ettirildi.

PKKdan hastaneye bile bomba


Olayda, kamu kurumlarının yanı sıra çok sayıda ev, iş yeri ve araç hasar gördü. Patlamanın şiddetiyle çıkan yangında 10 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

HASTANEDE HİZMET VERİLEMİYOR

PKKdan hastaneye bile bomba



Bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle İlçe Devlet Hastanesinin doğum, acil, yeni doğan ve hemodiyaliz servisi, ameliyathane ve lojmanlarında da büyük hasar oluştu.

Hasar nedeniyle 3 katlı hastanede sağlık hizmetinin verilemediği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!