Piyango bileti engelli vatandaşın ayağına gidecek

Güncelleme Tarihi:

Piyango bileti engelli vatandaşın ayağına gidecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 10:18

İzmir’de dışarı çıkıp piyango bileti alamayan engelliler ve yaşlılar için "Ara, bilet kapına gelsin" uygulaması başlatıldı. Telefonla arayan engellinin talep ettiği bilet, eline teslim ediliyor.

Haberin Devamı

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak, telefonla arayan engellinin talep ettiği biletin eline teslim edildiğini belirterek şöyle dedi: "Engelli, yaşlı, dışarı çıkamayan vatandaşların bilet alamadıkları için büyük ikramiye şansını kaçırıyor. Oda telefonumuzu arayıp bizden bilet talep edebilirler. Biz kendi ellerimizle bileti ayaklarına kadar götürüp teslim ediyoruz. Çok mutlu oluyorlar. Aynı durum engelli bayilerimiz için de geçerli. Müdürlüğe gelip bilet alamayanlar için biz oda olarak bilet satın alıp götürüyoruz, onlar da mağdur olmuyor."

'HİPERMARKETLERİN AMORTİLERİNİ ALMAYACAĞIZ'

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak, hipermarketlerin milli piyango bileti satmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek "Her yıl ellerinde çok sayıda satılmayan bilet kalıyor. Kalan amorti biletleri kesinlikle bayilerimiz almayacak. Vatandaşlarımız, bilet tercihlerini piyango bileti satan bayilerimizden yapsın. Bu konuda son derece kararlıyız." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!