Pitt ve Jolie Avrupalı olacak

Güncelleme Tarihi:

Pitt ve Jolie Avrupalı olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2006 10:26

Hollywood'un sıradışı aşkları, evlilikleri ve yaşadıkları ilişkileri ile gündemden düşmeyen çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’in, yaşamlarını ABD yerine Avrupa’da sürdürmek istedikleri öne sürüldü.

Haberin Devamı

ABD medyasında yeralan haberlere göre, geçen  hafta sürpriz bir şekilde Almanya’nın başkenti Berlin’e giden Pitt ve Jolie, burada ev aradı. Pitt’in, 2000 yılında, Robert Redford ile birlikte başrolünü  paylaştığı ’Spy’ adlı filmin çekimleri sırasında Berlin’e aşık olduğu, her fırsatta kendi ülkesini eleştirmekten geri kalmayan Jolie’nin de, ABD dışında bir yerde yaşamak istediği belirtiliyor.

Ziyaretleri sırasında Berlin’deki Yahudi Müzesi’ni, Pitt’in Los Angeles’taki evini tasarlayan mimarlar Thomas Willemeit ve Lars Krueckeberg ile birlikte gezen çiftin, bu kentte evlatlık iki çocukları ve doğacak bebekleri ile birlikte yaşayabilecekleri uygun bir ev aradıkları belirtildi. Pitt, gazetecilere, Berlin’i çok sevdiğini ve kendisini burada mutlu duyduğunu söyledi.

Ünlü yıldız Angelina Jolie de, geçtiğimiz günlerde, İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Formu’nda yaptığı konuşmada, BM Çocuk Hakları Sözleşmesini onaylamayan ABD yönetimine yönelttiği eleştiride "Amerikalı olmaktan utanıyorum" diyerek, ABD dışında yaşamak istediğinin sinyallerini vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!